• Ново
Holibanna 1 бр. Топла Жилетка за рамото, Топло за микровълнова фурна, топла вода чанта за врата, топла вода чанта за рамо, Топло на врата, Ароматерапия, Лечебна Врата, Паму?
zoom_in

Holibanna 1 бр. Топла Жилетка за рамото, Топло за микровълнова фурна, топла вода чанта за врата, топла вода чанта за рамо, Топло на врата, Ароматерапия, Лечебна Врата, Памучен Топло На врата, топла вода чанта за рамо,

BGN 6.98

Брой продукти
check Налично

Топло за врата : Освен това, жените, които се грижат за децата в домакинството, необходими уреди за раменете приключи и за сън Е продукт направен от висококачествен материал, практични и издръжлив за продължителна употреба. ястия от болки в гърба Памучен топло за врата полезно при артрит и ревматични болки. - Това помага за облекчаване на болки в раменете и врата, а също е полезно при артрит, компрес-тайна врата.Топло за врата при болки в ставите : Добре прилепнала, предпазва раменете и врата.Добър предмет за бременни жени и възрастни хора, загряващ обвиват шията.Топлинен компрес за шия : осигурява топлина на онези, които се страхуват от студ или страда от лопаточно-раменния периартрита. топло за врата е удобна в чорап, можете да го носите за сън. - Материал : Памучен согревающая шал върху раменете.Това също е полезно за възрастните хора.Добър предмет за бременни жени и възрастни хора.Подходящ за мъже и жени.Подходящ за мъже и жени. - Размер : 50,00 X28,00 X1,50 см / на 19,65 X11,00 X0,59 инча согревающая наметало на рамото си. - Този продукт може да даде като памучна ястия за шията и раменете на вашите приятели и близки.Наплечник за студена врата : яка могат свободно да се разруши, ако е необходимо.

Клиентите също го харесват..