• Ново
Стенен Куки plplaaobo, долно Оттичане на Куката, Водоустойчив Неръждаем многократна употреба Въртящи Здрав Самоклеящийся Кука за Домашно Кухненски Стените в Банята (К?
zoom_in

Стенен Куки plplaaobo, долно Оттичане на Куката, Водоустойчив Неръждаем многократна употреба Въртящи Здрав Самоклеящийся Кука за Домашно Кухненски Стените в Банята (Кайсии)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

н Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.Приятен дизайн : Сладък куки позволяват да се мотае нещо, което трябва да се затвори, и той ще остане на място, не се плъзга и не встряхнется, поддържане на реда в стаята. лесно инсталиране : Компактна конструкция идеална за тесни зони на банята, лесно да се прилага, тя няма да навреди на стената, не запушва пирони и не сверлит, удобен за използване. въртяща се кука : Въртяща се кука може да се регулира в съответствие с нуждите и съхранение на малки предмети от бита, подходяща за кърпи, топки за душата, ключове, чанти и т.ВОДОУСТОЙЧИВИ И издръжливи : Здрав самоклеящийся кука с функция за водонепропускливост, особено подходящ за баня или кухня, може да се използва в продължение на дълго време. Параметри : Тип на продукта : въртяща се кука Материал : ABS Тегло : около 40 гр / 1,41 унция Максимално тегло на лагер : прибл.ВОДОУСТОЙЧИВИ И издръжливи : Здрав самоклеящийся кука с функция за водонепропускливост, особено подходящ за баня или кухня, може да се използва в продължение на дълго време. 2 кг /4,41 паунда съдържание на Пакета : 1 х въртяща се кука 1 х стикер Забележка : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т.Висококачествен материал : Вертикален кука е изработен от висококачествен материал ABS, той е устойчив на корозия и дълготрайност, му е лесно отвалить.

Item Type:
Rotating Hook
Material:
ABS
Weight:
Approx. 40g/1.41oz
Maximum Bearing Weight:
Approx. 2KG/4.41LB
Package List:
1 x Rotating Hook
1 x Sticker :
Note:
Please be reminded that due lighting effects, monitor's brightness/contrast settings etc, there could be some slight differences in the colour tone of the website's photo and the actual item.

Клиентите също го харесват..