• Ново
за 6-инчов своята практика Kindle 10-то поколение 2019 (номер на модела J9G29R), с каишка за ръка - Тънък здрав калъф от изкуствена кожа (не е подходящ за Kindle Paperwhite 10-то поколени?
zoom_in

за 6-инчов своята практика Kindle 10-то поколение 2019 (номер на модела J9G29R), с каишка за ръка - Тънък здрав калъф от изкуствена кожа (не е подходящ за Kindle Paperwhite 10-то поколение 2018)

BGN 28.56

Брой продукти
check Налично

J9 G29 R не е подходящ за Kindle Paperwhite или други устройства за четене на електронни книги Kindle Деликатен външен вид предпазва оборудването от надраскване, прах и пръски. 【Материал】 е Изработен от висококачествен полиуретан, е водоустойчив и лесен за почистване.Устойчив на надраскване корпус PC осигурява осезаемо комфорта и допълнително ниво на защита. Разнообразие от стилове, Модели разнообразен, а цветовете са ярки, за да отговарят на вашите различни нужди. 【Разнообразие от стилове】 Моделите са разнообразни, а цветовете са ярки, за да отговарят на вашите различни нужди. От такива фактори, като ъгъла на снимане, осветлението, дисплей и т., и малка разлика в цвета е нормално. Изключително тънък и лек Защитава вашето устройство, без добавяне на ненужни обем или тегло, лесен за носене, за да четете по-удобно. 【Обмислена идея за подарък за читателите 】– Нашият калъф 2019 г.【Забележка】 Само за 6 "Kindle 10th Генерал 2019. Точно рязане, запазени слот за зареждане на USB и позицията на клавиша за включване, всички функции могат да се използват, без да махате калъф.Специален дизайн на ръбовете може да се предотврати увреждане, причинено от падането, за да се защитите. Компактен калъф, предназначен за Kindle 10-то поколение 2019 година на издаване.А подплата от микрофибър предпазва екрана от всякакви драскотини и scuffs.

Клиентите също го харесват..