• Ново
WENLII Френски Лък в грах, Контур за коса, Въже за коса в Дебелото Черво, Дъвка, Въже за главата, Аксесоари за коса, Женски (Цвят: D, размер: 12 * 7 cm)
zoom_in

WENLII Френски Лък в грах, Контур за коса, Въже за коса в Дебелото Черво, Дъвка, Въже за главата, Аксесоари за коса, Женски (Цвят: D, размер: 12 * 7 cm)

BGN 103.68

Брой продукти
check Налично

Описание : Изискана ти, изискана живот, форма на banta, стремеж към свобода, модерна и елегантна, Благодарение на декорация от блестящи кристали, общ високо ниво, показваща романтична и женствена красота на жените Това е добър избор за вас, за да използвате по време на партита, фестивали, или в ежедневния живот.Изискана ти, изискана живот. Моля, помислете за разликата над 1 см от ръчно измерване, благодаря.Това е добър избор за използване по време на партита, фестивали, или в ежедневния живот. Опростен дизайн, подходящ за носене на открито през цялата година.Форма на banta, с тенденция към свободата, модерна и елегантна. Основен материал : мрежест еластичната лента Размер : 12 *7 см В комплекта са включени : 1 въже за коса (други демонстрационни обекти не са включени) Съвети : 1.Опростен дизайн, подходящ за носене на открито през цялата година.Просто фразата "Моден тренд украса в стил лека лукс".Благодарение на декорация от блестящи кристали, общ високо ниво, който показва романтична и женствена красота на жените. Поради различията в светлина или на дисплея на компютъра не мога да гарантирам, че цветът на снимките съвпада с цвета на реалния обект, моля, разберете.

Клиентите също го харесват..