• Ново
20 Бр. Гривни-Дъвка за коса, за жени и Момичета, Еластични гумени ленти за коса за Гъста коса/Конски Опашки, Еластични гумени ленти за Коса, ленти за Конски опашки за Д?
zoom_in

20 Бр. Гривни-Дъвка за коса, за жени и Момичета, Еластични гумени ленти за коса за Гъста коса/Конски Опашки, Еластични гумени ленти за Коса, ленти за Конски опашки за Дебели Тънка Къдрава коса, Без да се повреди, Без

BGN 3.32

Брой продукти
check Налично

Просто използвайте ги като обикновени гумени ленти за коса, когато трябва да се връзвам косата си, и като стилни дамски гривни-завязки за коса, когато носите на китката си различни цветове могат да се комбинират с вашите различни ежедневните дрехи почивка. 3-петлевый дизайн завязок за коса за момичета позволява на опашката постоянно да останат на място в продължение на дълго време, не се влоши и не които попадат. 【Удобни и без повреди】 Тези женски дъвка за коса са изработени от мека памучна тъкан от здрава гумена лента вътре, им е лесно да се съборят или да се деформира, и те не съдържащите косата при отстраняване на гумени гумени ленти за коса. Нашите гумени ленти за коса, изработени от мека памучна тъкан и здрава дъвка, имат добра еластичност, за да ви се насладите заключване на опашката си на място, не се влоши и не които попадат, и са подходящи за тънки, средни, гъста и къдрава коса. 【Работи като гривни】Дамски гумени ленти за коса са достатъчно големи, за възрастни може удобно да ги носи на китката като гривни, и не ще остави червени следи по китката. 【Е подходяща за различни стилове Коса】С обичайните диаметър около 5,5 см / 2,16 инча и опъната диаметър прибл.【Набор от еластични гумени ленти за коса】 Всичко вие получавате 20 броя гумени ленти за коса, в това число 10 парчета черен цвят, 5 парчета кафява и 5 парчета цвят каки.Дизайн в неутрални цветове прави тези гумени ленти за коса подходящи за момичета, жени и мъже.Можете да използвате ластични ленти за коса, за да се връзвам косата, когато работите, посещение на занятията, готвене, убираетесь, бегаете, се занимавате с йога, играете на топка, прави туризъм, управление на велосипед и т.

Клиентите също го харесват..