• Ново
Аксесоари HUIUKE за Quest 2 | Защитно покритие за лице Quest 2 VR, Защитно покритие за предния панел VR Shell и Защитно покритие на обектива (Бяла)
zoom_in

Аксесоари HUIUKE за Quest 2 | Защитно покритие за лице Quest 2 VR, Защитно покритие за предния панел VR Shell и Защитно покритие на обектива (Бяла)

BGN 7.79

Брой продукти
check Налично

— Защитен от пот тампон за лице напълно защитава вашата оригинална пяна от корозия от пот — Лесен за почистване след употреба, капака може да се пере.Аксесоари за Quest 2 Калъф за лице Quest 2 VR, защитно покритие за предния панел VR Shell и защитна капачка за обектива 【Характеристики】 : — Разработен специално за Quest 2, перфектен, здрав, моющийся и за многократна употреба, напълно защитава вашия Quest 2.【Калъф VR shell за Quest 2】 Специално разработен за Quest 2 е идеален и осигурява пълна защита на тялото, точния приятелка, лесен достъп до всички портове и не пречи на проследяването на камерата. — Лесно се инсталира и да се премахват, е изработен от висококачествен силикон. — Удобна силиконова капачка за лице, подходящ за оригинален интерфейс пяна за лице, мека и удобна. 【Защитна капачка за обектива】 Универсално подслон, защитата от удар, надраскване и прах, моющееся, подходящи за рециклиране и с по-малко отпадъци, което може ефективно да се предотврати повреда на обектива. 【Е изработена от висококачествени материали】 Целият комплект е изработен от мек, трайни и висококачествени екологично чист силикон, приятен за кожата, моющийся, тънък и удобен, лесен за инсталиране, отстраняване и почистване. 【Актуализиран калъф за лице VR】 взаимозаменяеми защитен калъф за лице е направена от нескользящего материал с текстурирана повърхност, позволява да се насладите на най-доброто зрително поле по време на игра, здрав и моющийся, предотвратява загубата на светлина и отлично се усеща по кожата.

Клиентите също го харесват..