• Ново
YIGII Държач за Сешоар/Органайзер за инструменти за Коса Монтиране на стена - Метална Жица Държач за Сешоар за Баня, Топли Инструменти за Стайлинг на Коса, Органайзер ?
zoom_in

YIGII Държач за Сешоар/Органайзер за инструменти за Коса Монтиране на стена - Метална Жица Държач за Сешоар за Баня, Топли Инструменти за Стайлинг на Коса, Органайзер за Сешоар, Гладене, Плойки, Токоизправител, електрически

BGN 8.49

Брой продукти
check Налично

【Уникална структура за съхранение на】 Органайзер за сешоара се състои от 3 отделения + подвижна кошница за съхранение + 2 куки 【Лесна инсталация】 Самоклеящийся / сверлящий два типа инсталиране.Ръководство на потребителя и нашето приятелско обслужване на клиенти.Висока носеща способност (над 20 кг), не трябва да се притеснявате за камиони. 3 отделения за сешоар, гладене, плойки, токоизправител; кошница за багаж и куки за по-малки елементи, като например кръгли гребен, четка за грим и самобръсначка. 【Спестяване на пространство】Държач за сешоар има по-голям капацитет (Д 10,62 "x Ш 4,72" x 7"), което решава проблема за съхраняване на фризьорски инструменти и запазва плота, в чистота.Широко се използва в износа на шкафове за бани, спални и гардеробных за задоволяване на различни нужди.Здрава метална жица помага да се отвръща с топлина и веднага да съхранявате вашите горещи инструменти.Съхранение на сешоар с ленти, може да се установи пряко, без да се повреди. 【Здрав материал】 Органайзер за горещи инструменти е изработен от SUS304 неръждаема стомана, която не податливи на корозия и лесни за почистване. 【Какво получавате?】 1 органайзер за инструменти за коса + 1 Кошница за съхранение + 2 куки, 3 лепило, 3 винта и расширительные болтове.

Клиентите също го харесват..