• Ново
Нескользящий Багажник за баня, вани, Многофункционални Рафтове за баня, Регулируема Поставка, стойка за таблет, Стойка за ваната (Цвят: бежов размер: 75234,5 см)
zoom_in

Нескользящий Багажник за баня, вани, Многофункционални Рафтове за баня, Регулируема Поставка, стойка за таблет, Стойка за ваната (Цвят: бежов размер: 75234,5 см)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

【Използването на】 Продуктът не се нуждае от сглобяване, има малко тегло и е готово за употреба【Параметри на продукта】● Име : стойка за вана ● Материал : бамбук ● Размер : 75 * 23 * 4. Поради разлика между ръчно измерване и метод за измерване, моля, допуска се отклонение на 1-3 виж Благодаря!5. Поради разликите между различните монитори или различни ъгли на заснемане на снимките може да не се покаже актуален цвета на продукта, моля, извинете ме!4. 【Характеристики】 Поставка за вана с преграда за таблет и телефон и слот за чаши за вино. 【Нашите задължения】 Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване в рамките на 24 часа.Можете също така да е безопасно да сложиш върху нея своя мобилен телефон, свещи и коктейли.Този продукт ви позволява да се отпуснете във ваната, се радват на добър живот, четене на книга и гледане на филм, а също така можете да се научите да се забавляват по време на къпане.Той е модерен, стилен, практичен и здраво закрепени на място.Сгъваем шкаф за баня позволява да не се притеснявате. Добре дошли в нашия магазин и очаквам с нетърпение възможността да ви предостави по-добра услуга. 【Материали】 е Изработен от здрав планински бамбук, внимателно отобранного от естествено растящите дълбоки планини, бамбук отлично качество, дишащи и удобни, е дышащим материал. ★ Може би най-обезпокояващ е фактът, че вашите книги или мобилен телефон може да падне във ваната. 【Вдъхновение за дизайна】 Създаден за специален ден - за вземане на вана ще е много отпускащо занимание!Можете спокойно да си книга, таблет или смартфон и да изпиете още една чаша вино, която ще направи вашето къпане забавно.Лесно се съхранява, в него може да се съхранява сапун и други малки подробности, за да може да се достигне до него в банята. 【Характеристики】 Поставка за вана с преграда за таблет и телефон и слот за чаши за вино.Лесно се съхранява, в него може да се съхранява сапун и други малки подробности, за да може да се достигне до него в банята.

Клиентите също го харесват..