• Ново
Държач за сешоар RTYUIE, Органайзер за сешоар, Лигав, монтиран на стената, Без пирони, Без пробиване, Навити скоба от неръждаема стомана, лесно се инсталира в банята (Цв?
zoom_in

Държач за сешоар RTYUIE, Органайзер за сешоар, Лигав, монтиран на стената, Без пирони, Без пробиване, Навити скоба от неръждаема стомана, лесно се инсталира в банята (Цвят: 09)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Тези държачи за шест държат елегантно и леко, което ги прави идеални за дома на гоблен.Много ви благодаря за вашата подкрепа и добър ден!100% абсолютно нови и в големи количества! !приятелска забележка : поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.Лесна инсталация : отлепете защитния слой на обратната страна и да я залепите там, където е необходимо (трябва да бъде гладка повърхност, например, теракот, метални повърхности, стъкло и т. е Изработена от висококачествени материали, издръжливи.Само държач за мобилен телефон, не включва демонстрация на други аксесоари на снимката.Силна адхезия и водоустойчивост. Препоръчително е да го оставите на 24 часа, преди нещо да се мотае. Препоръчително е да го оставите на 24 часа, преди нещо да се мотае.Поради ръчно измерване се допуска разликата в 0,5-2 см.Само държач за мобилен телефон, не включва демонстрация на други аксесоари на снимката.Конвертиране на : 1 инч = 2,54 см, 1 см = 0,393 инча.Силна адхезия и водоустойчивост.Тези държачи за шест държат елегантно и леко, което ги прави идеални за дома на гоблен.Не е нужно да пробия дупка в стената.

Клиентите също го харесват..