• Ново
Държач за Сешоар, Плойка маша за Коса, Рафт За Тава, Монтиране на Стена за Сешоар, Органайзер за средства за грижа за кожата, Стойка за съхранение на Козметика за Бан?
zoom_in

Държач за Сешоар, Плойка маша за Коса, Рафт За Тава, Монтиране на Стена за Сешоар, Органайзер за средства за грижа за кожата, Стойка за съхранение на Козметика за Баня, Спални, 1 бр (Бял)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Свалям поддържаща стикер с обратната страна на 3 Кликнете върху поддържаща стикер 5. Дръжте си на плота в банята, чисти, опрятном състояние. * Подходящ за : В нея можете да съхранявате и организирате сешоар, утюжок маша, изправяне на коса, шампоан и т.Той може да издържи не повече от 5 кг.Ние сме винаги тук, за вас.Ние сме винаги тук, за вас. * Дизайн : Монтиране на стена за сешоар, лесен за инсталиране, водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи.По всички въпроси можете спокойно да се обърнете към нас. Дръжте си на плота в банята, чисти, опрятном състояние.* Материал : Изработен е от висококачествени материали, здрав и издръжлив. * Спестяване на пространство : Той спестява място и е добър държач за сешоар за семейства или хотели. Дръж багажник вентилатор 6.По всички въпроси можете спокойно да се обърнете към нас. Залепете асистент към стената 4. * Подходящ за : В нея можете да съхранявате и организирате сешоар, утюжок маша, изправяне на коса, шампоан и т.Той също така има функция за източване. * Материал : Изработен е от висококачествени материали, здрав и издръжлив. Инсталацията е завършена.5 см Помещение включва : 1 * Държач за сешоар (други неща в комплекта не са включени) Инструкции : 1.

Клиентите също го харесват..