• Ново
ПРЕНОСИМ Багажник Кутия За Съхранение на Настолни Контейнери, полици за Баня Кръгла Въртяща се Тава За Грим Тава за прибори За хранене Органайзер За Червило с Кухн?
zoom_in

ПРЕНОСИМ Багажник Кутия За Съхранение на Настолни Контейнери, полици за Баня Кръгла Въртяща се Тава За Грим Тава за прибори За хранене Органайзер За Червило с Кухненски Титуляр За Дреболии Органайзер За съхранение на

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Информация за стоки, Ваканционни имоти поставка за бутилки с обикновен външен вид, подходящо за правилното съхранение на вашите стоки настолна поставка искате да купите тава за съхранение?Ще ви съдържа неочаквано нещата в ред. - Това е многофункционална тава за съхранение, изработен от висококачествени материали, които представляват трайни и практични кръгла въртяща се тава-организатор.Пратката включва 1 х въртяща маса за подправки Особености -Материал : контейнер за въртящия се плот от полипропилен Цвят : сив Кръгла тава за съхранение-Размер : 30,00 X30,00 X3,70 см/ 11,79 X11,79 X1 стойка за въртящия се плот.Организатор Lazy Susan : Може да се използва като кухненски бокс тава за съхранение на тавата за съхранение в банята, тава за грим.Въртящи маси за организиране на : Завъртане дизайн, побира по-големи обекти, практична и красива, по-лесно се премахват. - Подходящ за кухня и други подходящи случаи, много практични, лесни за употреба на скоби за рафтове.Организатор Lazy Susan : може да се използва като кухненски тавата за съхранение на тавата за съхранение в банята, тави за грим, поставки за подправки Spinnings : спестяване на място на кухненската маса, това ще ви донесе голямо удобство.Поставка за подправки Spinnings : спестяване на място на кухненската маса, тя ще ви осигури по-голямо удобство. - Въртящи се на дизайн, може да побере повече предмети, практичен и красив, лесно вынимаемый от кухненски аксесоари органайзер за подправки. - Този въртящ тава е идеално за съхранение на подправки, ордьоври, добър помощник за кухненско въртящи организатор.

Клиентите също го харесват..