• Ново
Персонализиран пъзел с предложението на шаферките. Поръчкови Ти ще бъдеш Моя подарък подружке на булката. Помолете приятелка на булката да направи едно забавно пр?
zoom_in

Персонализиран пъзел с предложението на шаферките. Поръчкови Ти ще бъдеш Моя подарък подружке на булката. Помолете приятелка на булката да направи едно забавно предложение (Жълти и червени Тропик Dreams)

BGN 3.88

Брой продукти
check Налично

Поканете вашите приятели и семейство да присъства на сватбата с това уникално предложение на шаферка!Нещо, което те вероятно са забравили тази възраст, но с удоволствие ще се събират персонализирани пъзел, в която те ще бъдат помолени да стане част от вашето племе булки Изберете между 3 различни варианта на опаковки : само един пъзел, Пъзел на чайном чантата от органза и Пъзел в картонена кутия във форма на възглавница със специален стикер и маркови биркой, обернутой около кутията.Точно това количество, което е необходимо, за да се интересуват ваша приятелка на булката!.ПЕРСОНАЛИЗИРАН пъзел с предложението на шаферките, за да попитам за вашата сватба парти да бъде близо до вас в деня на вашата сватба.МНОЖЕСТВО различни дизайни на избор в съответствие с тема на вашата сватба!.Професионално отпечатано на гланцирана хартия и прикрепен към дадена древесностружечной плоча с дебелина 1 мм.Професионално отпечатано на гланцирана хартия и прикрепен към дадена древесностружечной плоча с дебелина 1 мм.ПЕРСОНАЛИЗИРАН пъзел с предложението на шаферките, за да попитам за вашата сватба парти да бъде близо до вас в деня на вашата сватба.МНОЖЕСТВО различни дизайни на избор в съответствие с тема на вашата сватба!.Сладки, забавни и уникални, търсите, тъй като те слагат това, взети заедно, и се смейте, като деца.

Клиентите също го харесват..