• Ново
Выпускная Картичка 20pcs Благословляющие Картички Празни пощенски Картички, Поздравителни Картички С Пускането на Зрелостните пощенски Картички, Печатни Картички ?
zoom_in

Выпускная Картичка 20pcs Благословляющие Картички Празни пощенски Картички, Поздравителни Картички С Пускането на Зрелостните пощенски Картички, Печатни Картички Изискани Благословляющие Картички и Хартиени Декоративни

BGN 17.13

Брой продукти
check Налично

изразяващи вашите желания за пускане, покани, картички, за партиПОЗДРАВИТЕЛНИ КАРТИЧКИ - По време на абитуриентски сезон напишете своите желания и очаквания, за да ги дарят на своите приятели и съученици. -Нежна хартиена картичка изработена от безопасни хартиени материали, трайна и може на време да се превърне празнична пощенска картичка.Информация за стоки, Подаръци от Graduation Тази стока е фантастична картичка с пожелания за бала. -Дизайн на крайните елементи и декоративни елементи. -Поздравителна картичка е декоративна, в смисъл, красив, подходящ като подарък за възпитаниците си, поздравляющих с края на следването.ПОКАНА за участие в БАЛА - Изработено от висококачествена хартия материал, който лесно се деформират.Поздравителни КАРТИЧКИ на БАЛА - поздравителна картичка е декоративна, а смисълът му е наред, той ще дойде като подарък за възпитаниците си.ПОКАНИ КАРТИЧКИ НА ПАРТИ - Материал - плътна хартия, на пипане е твърда и гладка за писане.Пратката включва 20 x абитуриентски картички с пожелания Характеристики -Размер : Около 15,00 X10,00 X0,10 см/5,89 X3,93 X0,04 инча Картички за писма на бала. -Материал : Хартия ученически абитуриентски картички.Поздравителни картички на бала Само си представете как те ще бъдат щастливи, когато ще получите вашата нежна картичка.Това може да ви даде най-добрия опит на използване. -Цвят : Бял выпускная карта.Това може да ви даде най-добрия опит на използване.ПОЗДРАВИТЕЛНИ КАРТИЧКИ - По време на абитуриентски сезон напишете своите желания и очаквания, за да ги дарят на своите приятели и съученици.Поздравителни КАРТИЧКИ на БАЛА - поздравителна картичка е декоративна, а смисълът му е наред, той ще дойде като подарък за възпитаниците си.

Клиентите също го харесват..