• Ново
TXUKK Професионален 10 бр. Комплект Четки за Грим за Козметични Основи, Прах, Руж, Сенки за очи четка за смесване на Кабуки четка за Грим (Цвят: A, Размер: 10 бр.)
zoom_in

TXUKK Професионален 10 бр. Комплект Четки за Грим за Козметични Основи, Прах, Руж, Сенки за очи четка за смесване на Кабуки четка за Грим (Цвят: A, Размер: 10 бр.)

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Лесно за носене, лесно за тях да се ползват и лесно за носенеИзползвайте за лицето за нанасяне, перушина или контурирования на няколко среди.Параметри : Материал на четките : синтетични косми Материал дръжка : пластмаса Опаковка включва : 10 бр.Лесно наносящаяся компактна пудра с естествен цвят и равномерна текстура.Бързо окрашивающиеся четка без власинките повишават настроението и са вашият начин на живот.Лесно за носене, лесно за тях да се ползват и лесно за носене.Лесно наносящаяся компактна пудра с естествен цвят и равномерна текстура.Лесно наносящаяся компактна пудра с естествен цвят и равномерна текстура.Бързо окрашивающиеся четка без власинките повишават настроението и са вашият начин на живот.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.Подходящ за професионална и домашна употреба. Четки за грим Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.Лесно за носене, лесно за тях да се ползват и лесно за носене.Бързо окрашивающиеся четка без власинките повишават настроението и са вашият начин на живот.

Brush Material:
Synthetic Hair
Handle Material:
Plastic
Package includes:
10 pcs Makeup Brushes :
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Клиентите също го харесват..