• Ново
ZHAOLEI Десктоп кофа за Боклук Малка кофа за Боклук Тръба с капака на кофа за Боклук за Спални кофа за боклук За почистване на работно място Кутия за съхранение на Дома?
zoom_in

ZHAOLEI Десктоп кофа за Боклук Малка кофа за Боклук Тръба с капака на кофа за Боклук за Спални кофа за боклук За почистване на работно място Кутия за съхранение на Домашен масата, кофата за Боклук (Цвят: синьо размер:

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Толеранс на измерване е +/- 1-3 вижСвалящ се капак на банките. Подходящ за писмено на масата. Подходящ за писмено на масата. Подвижна/лесно почистване.Прост и компактен.Прост и компактен.Не заема голямо място.Не заема голямо място.Флип-надолу обтегач, лека и гъвкава.Дизайн мида/е лесен за използване. Размер : 170 мм x 130 мм Цвят : розово/синьо Забележка : поради различния осветление и монитори цвят на продукта на снимката може леко да се различават от реалния продукт.Дизайн мида / е лесен за използване.Мини кофа за боклук, стани господар почистване на вашия работен плот.Свалящ се капак на банките.Флип-надолу обтегач, лека и гъвкава.Мини кофа за боклук, стани господар почистване на вашия работен плот.

Клиентите също го харесват..