• Ново
Тава за баня ZBYL, Бамбук вана премиум-клас с държач за вино и книги за домашна спа-почивка, устойчива на плъзгане Поставка за аксесоари за банята за повечето бани, 80 ×
zoom_in

Тава за баня ZBYL, Бамбук вана премиум-клас с държач за вино и книги за домашна спа-почивка, устойчива на плъзгане Поставка за аксесоари за банята за повечето бани, 80 × 20 см (на батерията * 1: 80x30 см)

BGN 31.96

Брой продукти
check Налично

Той не е податлив на корозия и не се разделят под въздействието на вода За да се чувствате спокойно : тава за баня се трансформира вашето скучно време на къпане в луксозен спа център. -Насладете се на чаша вино и чаша чай или кафе в банята и да се насладите на луксозен.Насладете се на времето, вземане на вана и имайте под ръка необходимите принадлежности за баня. Многофункционална тава : Отпуснете се на една ръка разстояние от всички свои удобства. Материал : Ние използваме висок клас бамбук.Той экологичен и е трайна, тъй като е устойчив на вода и обещава да издържат на изпитанието на времето.Насладете се на чаша вино и чаша чай или кафе директно в банята и да се насладите на луксозен. Най-добрият подарък : Бамбуков поднос за баня - това е идеалния избор на подаръци за Свети Валентин, Ден на майката, Ден на благодарността, сватба и така нататък; Споделете и дополните почивка на семейството, приятел.-Да ви даде възможност да почетете книга или да гледате видео в периоди на дълбока релаксация. Устойчива на плъзгане поставка : идеално за отдих и гарантира вашата сигурност на електроника, а също и като безопасно място за вашата напитка., Опаковка : 1 х регулируем тава за баня ✔ От ръчно измерване има отклонения между действителните размери и определения размер на ✔ Тъй като осветлението се различава от ъгъла на снимане, цвета на обекта е малко по-различно, моля, извинете ме! ✔ Ако не сте доволни или продуктът е повреден, моля, свържете се с нас днес, и ние ще ви предоставим решение.

Клиентите също го харесват..