• Ново
SSxgslbh Легло за домашни кучета Свалящ се Меко Легло за домашни любимци Моющаяся Домашна Разтегателен възглавница Легло Котка Кученце Легло (Цвят: синьо-A, Размер: S (45 ?
zoom_in

SSxgslbh Легло за домашни кучета Свалящ се Меко Легло за домашни любимци Моющаяся Домашна Разтегателен възглавница Легло Котка Кученце Легло (Цвят: синьо-A, Размер: S (45 см x 35 см))

BGN 36.78

Брой продукти
check Налично

Дышащее и влагостойкое дъното от нетъкан материала2Въпреки че през есента и зимата е студена, вашият домашен любимец ще се чувства студ.Освен това, легло за домашен любимец е здрав и практичен, и може да се използва в продължение на дълго време. Създайте удобно легло за здравословен сън и релаксация на вашия домашен любимец 3. супер мека и приятна, че вашият домашен любимец е щастлив в нея.Дайте на вашия домашен любимец да поспиш или да се отпуснете през нощта. *** Създаване на комфортна и приятна обстановка за вашия домашен любимец. *** Точно шиене, здрави шевове, им е трудно откопчавам.Това може да помогне на вашия домашен любимец по-бързо се успокоят и да поспиш безмятежно. *** Независимо от това, разрежда ли котки, кученца и други животни, това е идеалното място за вашия домашен любимец се чувствах като у дома си.И това е най-добрата спалня или място за почивка на вашето куче.Приятно пътуване. *** Точно шиене, здрави шевове, им е трудно откопчавам.*** Вашият домашен любимец може да стъпи на него и да си по свое желание и да се влюби в него.Освен това, легло за домашен любимец е здрав и практичен, и може да се използва в продължение на дълго време.Лек дизайн осигурява максимална мобилност.И това е най-добрата спалня или място за почивка на вашето куче.Създайте удобно легло за здравословен сън на вашия домашен любимец. Най-добрата спалня или място за отдих за домашни кучета или котки Размери : S : 35*45 см, мм : 48*54 см, МЛ : 55*65 см, ХL : 71*76 виж на Преносими подложка за клетки за кучета може да достави на вас и вашия партньор, където и да отидете.

Клиентите също го харесват..