• Ново
Автоматична Ясла за котки Влажна Храна за котки 2, Умна ясла за домашни любимци с 2 хранения, Малошумная Временна Ясла за Кучета и котки, Опаковка на сухо или Полусух?
zoom_in

Автоматична Ясла за котки Влажна Храна за котки 2, Умна ясла за домашни любимци с 2 хранения, Малошумная Временна Ясла за Кучета и котки, Опаковка на сухо или Полусухого храна за домашни любимци, А за котките с микрочипом

BGN 39.57

Брой продукти
check Налично

(Ако ви е необходим пакет с лед, можете да извършвате търсене, по този ASIN : B0 BFL9 JV1 S) 【Своевременно хранене】Микрочиповая ясла за котки поддържа и своевременно хранене от 1 до 48 часа, можете да организирате храна за вашия домашен любимец, когато сте зает или когато изляза на улицата, в съответствие с вашите нужди.И лесно почистване, просто избършете със салфетка, за да се петна върху поднос за хранене бяха изчезнали. 【Материал е безопасен и лесен за почистване】 Подвижна тава за домашни любимци, които не съдържат BPA, могат да се мият в съдомиялна машина.Автоматичен фидер на домашни животни се захранва от батерии 4 XAA.【Лесна употреба】 Актуализирана ясла за домашни любимци е актуализиран с регулиране на времето за работа дръжки на първото поколение до настройка на времето на дисплея, можете да лесно да настроите желаното от вас време на екрана. 【Хранене с двойно чекмедже】 Автоматични хранилки за котки са оборудвани с две корита за хранене с обем 350 мл, в които може да побере суха или полусухую храна, подходяща за хранене на котки, малки кучета и средни и големи кучета.И лесно почистване, просто избършете със салфетка, за да се петна върху поднос за хранене бяха изчезнали.Пакет с лед, може да запазите свежестта на продуктите си.Пакет с лед, може да запазите свежестта на продуктите си. 【Своевременно хранене】Микрочиповая ясла за котки поддържа и своевременно хранене от 1 до 48 часа, можете да организирате храна за вашия домашен любимец, когато сте зает или когато изляза на улицата, в съответствие с вашите нужди. 【Запазете свежи продукти】На дъното На тавата за продукти оставете място за опаковане на лед, че продуктите не са мухлясали и не са се влошили в гореща среда. (Ако ви е необходим пакет с лед, можете да извършвате търсене, по този ASIN : B0 BFL9 JV1 S).

Клиентите също го харесват..