• Ново
ШИПТ Сливная препарат за съдове във формата На Миди Домакински Творческа Личност Скъпа Сапунерка Пътна Кутия За защита на Сапуни и Аксесоари за Баня (Цвят: светло с
zoom_in

ШИПТ Сливная препарат за съдове във формата На Миди Домакински Творческа Личност Скъпа Сапунерка Пътна Кутия За защита на Сапуни и Аксесоари за Баня (Цвят: светло сиво)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

●Пратката включва : ● 1 бр. Осигурете бързо стекание, както и осигуряване на сухо и чисто сапун след употреба на сапун.Гладка повърхност за по-удобно ползване и дълъг експлоатационен срок. Размер : 13,7*11*5 смМатериал : Ррцвет : светло сив, светло зелено, светло розово ● Само препарат за съдове, други аксесоари, демонстрационни на снимката, не са включени.Гладка повърхност за по-удобно ползване и дълъг експлоатационен срок. х препарат за съдове Прост стил, модерен и щедри.Подвижна тава за източване на водата.Подвижна тава за източване на водата. Осигурете бързо стекание, както и осигуряване на сухо и чисто сапун след употреба на сапун.той не ще бъде лесно да се плъзга по дъното задълбочаване без вода.Характеристики : Осигурява бързо стекание, а също така предоставя на сухо и чисто сапун след употреба на сапун.Подходящ за настаняване на сапун и гъба в банята или кухнята. Пазете сапун сухи и чисти, за да се избегне попадане на вода и сапун.Гладка повърхност за по-удобно ползване и дълъг експлоатационен срок.Подвижна тава за източване на водата.Подходящ за настаняване на сапун и гъба за баня или кухня.Подходящ за настаняване на сапун и гъба в банята или кухнята.

Клиентите също го харесват..