• Ново
NPET Не Перфориран Самоотливающийся Пластмасов Държач за сапун ястия с по-голяма вендузата, Преносим препарат за съдове за душ за Баня, на Кухненски мивки, Спестяван?
zoom_in

NPET Не Перфориран Самоотливающийся Пластмасов Държач за сапун ястия с по-голяма вендузата, Преносим препарат за съдове за душ за Баня, на Кухненски мивки, Спестяване на пространство и Сапун (1 Сив)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

【Противоскользящий дизайн】 Ефективно предотвратява подхлъзване сапун, широк дизайн на вратата може да ускори притока на вода, да се удължи срока на експлоатация на сапунКажете сбогом на сурово и кашеобразным сапун, намалява растежа на бактерии и предотвратите загуба.Лъскав край няма да навреди на ръцете!Безусловно връщане или замяна за максимално вашето удовлетворение.【Дръжте сапун суха】 наклонен на 30 градуса, V-образен дизайн с приповдигнато център позволява на водата автоматично се стича надолу, че запазва сапун за суха и вентилируемым. 【Многофункционален】 идеален за баня, баня, спални, кухненски мивки, перални и тераси за съхранение на малки предмети, като сапун, гъба за миене на съдове, четки; Присоску може надеждно монтирани върху плоска и гладка повърхност, удобно и практично.; Това не боли да си плочки и ще спести място. 【Материал премиум-клас】 Изработени от висококачествена ABS-материал, тези сапун ястия са много трайни. 【Издънка на премиум-клас】 Всяка кутия за сапун с подвижен сверхбольшой вендузата премиум-клас-долу, за осигуряване на по-голямо усвояване на тава и разчита на по-тясно свързани, им е трудно да се разклаща и да се преобърне.

Клиентите също го харесват..