• Ново
Контейнер за сапун TAUFE за Пътуване, Държач за сапун за Баня, Стенни Самозалепващи препарат за съдове за Душ, Душ Плоча, Кутия За Съхранение на сапун с чашка за изпуск?
zoom_in

Контейнер за сапун TAUFE за Пътуване, Държач за сапун за Баня, Стенни Самозалепващи препарат за съдове за Душ, Душ Плоча, Кутия За Съхранение на сапун с чашка за изпускателя, Аксесоари за Баня (Цвят: жълт)

BGN 29.05

Брой продукти
check Налично

▲ Подходящ за хигиенни продукти за домове, вили, хотели, търговски центрове и т ✪Долната тава събира стекающую вода, както слой с прорези гарантира, че сапунът ще остане суха след употребата на които ще удължи живота на вашия сапун.Материал : пластмаса Цвят : бял, червен, син, жълт Размер : както е показано Опаковка : 1 бр. ▲ Дълъг срок на годност за сапун, голямо пространство за съхранение, може да се сложи на сапун, шампоан, парфюм и други елементи. ▲ Предотвратите превръщането течен сапун, каша и се удължава срока му на използване. ▲ Дълъг срок на годност за сапун, голямо пространство за съхранение, може да се сложи на сапун, шампоан, парфюм и други елементи. ▲ Подходящ за хигиенни продукти за домове, вили, хотели, търговски центрове и т. ✪Долната тава събира стекающую вода, както слой с прорези гарантира, че сапунът ще остане суха след употребата на които ще удължи живота на вашия сапун. ✪Този калъф за сапун, подходящ за пренасяне на собствения си сапун и поддържане на чистотата на куфара.✪Този калъф за сапун, подходящ за пренасяне на собствения си сапун и поддържане на чистотата на куфара. ▲ Предотвратите превръщането течен сапун, каша и се удължава срока му на използване.

Клиентите също го харесват..