• Ново
Fdit Малък Пътен Преносим Калъф за Сапун, Държач, Контейнер, Кутия за дома, Туризъм, къмпинг, използване на (цветове са избрани на случаен принцип)
zoom_in

Fdit Малък Пътен Преносим Калъф за Сапун, Държач, Контейнер, Кутия за дома, Туризъм, къмпинг, използване на (цветове са избрани на случаен принцип)

BGN 20.12

Брой продукти
check Налично

Това не е шега, ние вярваме, че вие много се грижите за семейството си!Описание : Нашата кутия за сапун е изработен от полипропиленови материали, много трайна за използване и лесен за почистванеТози контейнер за сапун преносим и компактен, просто го сложи в своята чанта или ръчен багаж.Наслаждавайте се!.Това е наистина практично и вие да стоите!Параметри : Състояние : 100% чисто нов и високо качество Материал : PP Цвят : червен, син, розов, зелен (цвят се избира на случаен принцип) Форма : Квадрат Размер (Д х Ш х В) : около 6,7x6,9x4,3 /2,6x2,7x1,7x1,7 инча Тегло : прибл.Фдит - безкористен и всеотдаен майстор за производство на консумативи за домашно приготвена храна, той посвещава себе си на осигуряване на обикновените хора най-висок клас уреди за домашна кухня.В редки случаи дефект (жалко за нас!) просто се свържете с нас.Ние се грижим за всички чувства на клиента. Моля се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване 3.И той може да бъде блокиран, когато можете да сложите в него сапун, за да защити вашето сапун от изплъзване и загуба.4 красиви и ярки цветове са случайни. Цвят на нашата кутии за сапун избрани на случаен принцип.Моля, отнасяйте наистина Важна информация : Ние се отнасяме много сериозно към всяка поръчка, докато нашите клиенти ни избират. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Благодарение на замъка сложи сапун в кутия и заключи я, това ще попречи на выскальзывание сапун.

Condition:
100% Brand New and High Quality
Material:
PP
Color:
Red, Blue, Pink, Green(Color is random)
Shape:
Square
Size(L x W x H):
Approx. 6.7 x 6.9 x 4.3 / 2.6 x 2.7 x 1.7inch
Weight:
Approx. 38g
Package Included:
1 x Soap Box:
Please Note:
1. The color of our soap box is random.:
2. Please allow 1-3mm errors due to manual measurement:
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one:
Important information:
We take each order seriously while our customers choose us.In the rare event of a defect (shame on us!) just get in touch. :
If you aren't satisfied with your product within a month, just get in touch and we'll arrange a refund. :
Enjoy! :

Клиентите също го харесват..