• Ново
Cabilock 4 бр. Кутии Хотел през Цялата Калъф Пластмаса за Домашни Бонбони, Сапун Декор Тава Дейности Организатор на Пътуването Капак на Преносим Кухненската Гъба Конте?
zoom_in

Cabilock 4 бр. Кутии Хотел през Цялата Калъф Пластмаса за Домашни Бонбони, Сапун Декор Тава Дейности Организатор на Пътуването Капак на Преносим Кухненската Гъба Контейнер Открит Случаен Домашен Туризъм Цвят Баня

BGN 7.59

Брой продукти
check Налично

- Размер : Приблизително 9,9x9,9x4,7 см в Кутия за сапун за вкъщи - душ кабина, тоалетна, баня, вана, плот, кухня и допълнителна дюза за източване на сапун.Титуляр сапун за душата : препарат за съдове за душ, баня, вана, плот, кухня и много други.Препарат за съдове : препарат за съдове и я лесно се деформират. - Кръгла форма, декоративен дизайн, по-удобен за съхранение на сапун калъф за сапун. - Ефект на източване благодарение на дизайна на капака на сапун остава суха, а държач за сапун за душата - чист. - Материал : полипропилен, полиетиленов контейнер за сапун.Държач за сапун : Държач за сапун креативен дизайн могат да се заключва и той не выскользнет.Осъществяване Списък 4 х препарат за съдове Характеристики - Цвят : Държач за сапун в различни цветове.Преносим и компактен, просто сложете ги в своята чанта или ръчен багаж, без повече мръсни разливи на течности.Пътна препарат за съдове : Кръгла форма, декоративен дизайн, по-удобна за съхранение на сапун. - и не е лесно да се деформира сапун ястие.Поставка за сапун : Пътен държач за сапун е изработен от полипропилен + PE (капачка) и е подходяща за сушене на дома, за пътуване, туризъм и други дейности на открито.

Клиентите също го харесват..