• Ново
TAUFE Контейнер За сапун за Пътуване, държач за сапун ястия За душата, Неръждаема Стомана, монтиран на стената на тавата за чаши, кошче за съхранение на мивки, домашни ?
zoom_in

TAUFE Контейнер За сапун за Пътуване, държач за сапун ястия За душата, Неръждаема Стомана, монтиран на стената на тавата за чаши, кошче за съхранение на мивки, домашни стелажи За съхранение на кутии.

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

✪Сверхсильная мощност на изсмукване : здрава и стабилна, водоустойчиви, подходящи за повторна употреба. ✪ 100% чисто нов и високо качество. ✪Отвори за отвеждане на водата, Намалява развитието на бактерии. ✪Лесно за монтаж без използване на инструменти или лепило.5 инч) Сензор за зареждане : 12*7 cm (4,7*2,7 инча) Отвор : 0,8 см Употреба : препарат за съдове с Максимално тегло от назарет : 5 кг Забележка : Усвояване не работи, блато, бугристых, груби, видоизменени или матирана повърхност СЪВЕТИ : Моля, не превишава максималната помощни способност.7 *8,7*1,5 см, (5.Пратката включва : 1 × препарат за съдове от неръждаема стомана.Материал : 304 (неръждаема стомана) С няколко покрития, ABS Цвят : сребърен Диаметър нещастници : 7,2 см (2,8 инча) Форма : Правоъгълник с Размера на правоъгълника е : Д * Ш *H : 13.✪Този калъф за сапун, подходящ за пренасяне на собствения си сапун и поддържане на чистотата на куфара.

Клиентите също го харесват..