• Ново
Cartoony Държач за сапун Zerodeko с Сливным дупка, Пластмасов Държач За сапун ястия с Мультяшными Животни, препарат за съдове за Баня, Преносим Контейнер За Съхранение на С?
zoom_in

Cartoony Държач за сапун Zerodeko с Сливным дупка, Пластмасов Държач За сапун ястия с Мультяшными Животни, препарат за съдове за Баня, Преносим Контейнер За Съхранение на Сапун за Баня, Кухня

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

;; Пратката включва 1 сапун ястие. 【контейнер за сапун】 Лесен за съхранение и употреба. ;; Размер : около 17,00 X9,00 X8,00 см/6,68 X3,54 X3,14 инча. 【държач за сапун】 е Изработен от устойчива пластмаса, твърдо и му е трудно да се прекъсне. 【препарат за съдове】 Сливайте сапун между использованиями и продлевайте срока на експлоатация на сапун. 【Широк спектър от приложения】 Подходящи за кухня, тоалетна, баня и хотелска тоалетна, много е практичен и е трайна.Тази прекрасна препарат за съдове подходящ за домашна употреба в банята.Тази прекрасна препарат за съдове подходящ за домашна употреба в банята. 【Широк спектър от приложения】 Подходящи за кухня, тоалетна, баня и хотелска тоалетна, много е практичен и е трайна. 【калъф за сапун】 Прекрасен дизайн форми, идеално се съчетава с много вътрешни декоративни стилове. 【държач за сапун】 е Изработен от устойчива пластмаса, твърдо и му е трудно да се прекъсне.【контейнер за сапун】 Лесен за съхранение и употреба. 【препарат за съдове】 Сливайте сапун между использованиями и продлевайте срока на експлоатация на сапун. 【калъф за сапун】 Прекрасен дизайн форми, идеално се съчетава с много вътрешни декоративни стилове.

Клиентите също го харесват..