• Ново
Hemoton 1бр препарат за съдове Пластмасов Държач за Сапун Пластмасов Сервировочный Тава Декоративна Опаковка на Сапун Стенен монтаж Опаковка Сапун Тава За Източване ?
zoom_in

Hemoton 1бр препарат за съдове Пластмасов Държач за Сапун Пластмасов Сервировочный Тава Декоративна Опаковка на Сапун Стенен монтаж Опаковка Сапун Тава За Източване на Сапун Притежателя на Сапун за Баня Сливатель Сапун,

BGN 8.37

Брой продукти
check Налично

Стенни полици за сапун Е титуляр за сапун, който е изработен от устойчиви материали и може да служи известно времеСписък на пакетите 1 x Държач за сапун 4 x Етикети Характеристики Материал : ABS въртяща се тава.ТАВА за КОШНИЦАТА - водата ще потече с поставка за сапун, така че сапунът ще се използва за дълго време. - Могат да бъдат монтирани в банята, кухненски смесители, душ кабини насадках и други помещения.Само един човек може да завършите процеса на инсталиране на поставка за източване на сапун в банята за три минути.КОНТЕЙНЕР ЗА САПУН за душата - той запазва ви сух сапун и не му дава нарасти, което осигурява по-дълъг живот на сапун. - Куха дренажна дизайн на кутии за сапун спомага за бързото слива, и те ще спестят вашето сапун от попадане мръсна вода, което му позволява да запази срок на служба ъглова душ кабина.БЕЗ ПЕРФОРАЦИЯ ЗА КЪПАНЕ - Практичен държач за сапун може да даде на другите като прекрасен подарък. - Проектиран с няколко притежатели за съхранение, той може напълно да отговарят на вашите нужди в контейнер за източване на сапун. - Лесна инсталация процес, не е необходимо да пробия и защита на вашите стени.Само един човек може да завършите процеса на инсталация за три минути.ПЛОСЪК препарат за съдове - Лесен процесът на инсталиране не е необходимо да пробия и защита на стените.

Клиентите също го харесват..