• Ново
Скоростна Cabilock Розова препарат за съдове Преносима Мивка За Сапун Държач за Сапун, препарат за съдове Сливная Мивка препарат за съдове, За смяна на Водосточни Конт?
zoom_in

Скоростна Cabilock Розова препарат за съдове Преносима Мивка За Сапун Държач за Сапун, препарат за съдове Сливная Мивка препарат за съдове, За смяна на Водосточни Контейнер За Сапун, Пластмасова Кутия За Сапун Диспенсер

BGN 3.05

Брой продукти
check Налично

Кутия за сапун : - Цвят : розовПратката включва 1 х Калъф за сапун Характеристики - Цвят : розов Преносима кутия за сапун. - и Стойка за сапун ястия в банята. - Размер : Около 13,2 х 9.Средство за източване на сапун пътуване : запазва сапун сухо, за да не се харчат го губи.Кутия за сапун : - Цвят : розов.5 см Пластмасов калъф за сапун.Описание на продукта Поставка за сапун - добър помощник за душата, както у дома, така и в хотела, му е лесно да носят със себе си.Препарат за съдове с дренаж : сапун ястия с капак, съд за сапун във формата на Рози, Кутия за сапун, Дренажна тава за Сапун, Държач за сапун и гъба, Анимация за Баня, Кухненски часова, Декор за Баня, Душ.Преносим препарат за съдове Това е една много полезна препарат за съдове за семейна употреба. rose сапун Този калъф за опаковка на сапун - перфектният аксесоар за пътуване, позволяващи да се запази сапун чисти и гигиеничности по време на пътуване или за съхранение в банята.Препарат за съдове на масата : Лесен за използване и почистване, дръжте сапун, чиста и суха. - Лесна за използване и почистване пластмасова кутия за сапун трябва да съдържа сапун в чистота и сухота.Препарат за съдове на масата : Лесен за използване и почистване, дръжте сапун, чиста и суха.Препарат за съдове с дренаж : сапун ястия с капак, съд за сапун във формата на Рози, Кутия за сапун, Дренажна тава за Сапун, Държач за сапун и гъба, Анимация за Баня, Кухненски часова, Декор за Баня, Душ.

Клиентите също го харесват..