• Ново
Arqumi [3 опаковки] Писалка за рисуване на нокти, Четка За Рисуване на Нокти-Арт, Инструменти за Рисуване на Нокти на Ивици, За Рисуване на по Дълги Линии, Кратки Щрихи, Д?
zoom_in

Arqumi [3 опаковки] Писалка за рисуване на нокти, Четка За Рисуване на Нокти-Арт, Инструменти за Рисуване на Нокти на Ивици, За Рисуване на по Дълги Линии, Кратки Щрихи, Детайли, Розово Злато

BGN 4.43

Брой продукти
check Налично

Писалка за рисуване на нокти Arqumi - добър помощник за изготвяне на дълга линия, късата линия, листа, цветове, петна и т[Опаковка] в опаковка 3 четката за очна линия на ноктите с цвят розово злато.Линейчатая работете добре, за да изготви линии, шарки, като например цветя, листа, геометрия и т. [Облекло] Писалка за нокти-арт Arqumi не избледнява.Всяка писалка разработен с нескользящими канали за пръста, удобен за използване. [Четка за нокти-арт] Четка за нокти-арт Arqumi са изработени от материал от неръждаема стомана с добавянето на качествени найлон, вълна, силни и нежни. [Очна линия писалка за нокти] Четка за очна линия нокти в три размера : 10мм 13 мм 20 mm.Идва с 3 и с малко пари дръжки за дизайн на ноктите, със собствените си ръце от розово злато.Подходящ за самостоятелно маникюр у дома или в салон., Четка за нокти-арт Arqumi от розово злато за маникюр със собствените си ръце.Тези четка за нокти-арт отлични за маникюр със собствените си ръце. [Инструмент за нокти-арт] идеален за любителите на нийл арт. Подходящ за рисуване на по дълги линии, кратки щрихи, детайли по ваше желание.Цвят розово злато му придава красив външен вид.

Клиентите също го харесват..