• Ново
Кърпа За коса FAVOMOTO Кърпа За Коса Кърпа от Микрофибър 6шт - Восъчна Кърпа За миене на Микрофибър Кърпа За миене на Колата Синя Сухо Полиране Кърпи За Кърпи Кърпи За Ко?
zoom_in

Кърпа За коса FAVOMOTO Кърпа За Коса Кърпа от Микрофибър 6шт - Восъчна Кърпа За миене на Микрофибър Кърпа За миене на Колата Синя Сухо Полиране Кърпи За Кърпи Кърпи За Коса Кърпа от Микрофибър Кърпа от микрофибър

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

с фини шевове за трайно и устойчиво използванедвупластова адсорбция на вода.Не представлява опасност за вашия автомобил и да изсъхва бързо.Може ефективно да улови и задържи, не отделя частици във въздуха.Това е кърпата за пране произведени от висококачествени материали от микрофибър, който се абсорбира много повече от сапун и вода, отколкото други почистващи препарати.Списък на опаковки 2 x Кърпи / хавлии Функции - с фини шевове за трайно и устойчиво използване. - двупластова адсорбция на вода. - Материал : Влакно. - Размер : Приблизително 40 x 40 виж - Може ефективно да улови и задържи, не отделя частици във въздуха.В него няма да остане ворсинок, надраскване или на резба.Отличаващ се с висока производителност при почистване на превозни средства, също така работи добре в домашни условия.Сигурно за бои и други деликатни повърхности, като например автомобил, камион, мотор, лодка, къщата или колата и т.Не представлява опасност за вашия автомобил и да изсъхва бързо.Описание на продукта Тази сверхтолстая и сверхвпитывающая плат е проста и удобна за използване. - Сигурно за бои и други деликатни повърхности, като например автомобил, камион, мотор, лодка, къщата или колата и т.

Клиентите също го харесват..