• Ново
FAVOMOTO Средство за почистване на автомобили Чисти Кърпи За почистване на автомобили карета перална Парцал Автомобили Гъба Многофункционална Плюшен Кърпа за почист?
zoom_in

FAVOMOTO Средство за почистване на автомобили Чисти Кърпи За почистване на автомобили карета перална Парцал Автомобили Гъба Многофункционална Плюшен Кърпа за почистване от Микрофибър Кърпа Автомобилни Козметични Средства

BGN 9.17

Брой продукти
check Налично

Описание Кърпи за почистване на автомобил, карета перална парцал, автомобили гъба, Многофункционална Плюшен кърпа за почистване от микрофибър, автомобилни козметични средства за стъклени прозорци Особености - Материал : полиестерБезопасно за бои и други деликатни повърхности, като например автомобил, камион, мотор, лодка, къщата или колата и т. кърпа за автомивка. 70 'x30 x 0,5 виж - Цвят : син.с фини шевове за трайно и устойчиво използване. кърпа за автомивка.Без опасност от надраскване на колата си и бързо да изсъхне.Може ефективно улавяне и задържане на прах, не отделя частици във въздуха.Пакетът включва 4 ' x Кърпи за почистване на автомобил. кърпа за автомивка. кърпа за измиване на автомобила. кърпа за измиване на автомобила.- Размер : прибл.Предимство на тази солидна кърпички за почистване се състои в това, че течността бързо се абсорбира и изсъхват.

Клиентите също го харесват..