• Ново
Кърпа За коса FAVOMOTO, Кърпа за коса, Кърпа за коса, 4 бр., Кърпа за миене, Почистване, Полиране - Суха Кърпа, Кърпа от микрофибър, Синьо Кола Восък, Кърпа от Микрофибър кър?
zoom_in

Кърпа За коса FAVOMOTO, Кърпа за коса, Кърпа за коса, 4 бр., Кърпа за миене, Почистване, Полиране - Суха Кърпа, Кърпа от микрофибър, Синьо Кола Восък, Кърпа от Микрофибър кърпа, Кърпа от Микрофибър кърпа, Кърпа от микрофибър

BGN 7.65

Брой продукти
check Налично

- двупластова адсорбция на вода - с фини шевове за трайно и устойчиво използване.с фини шевове за трайно и устойчиво използване. - Размер : приблизително 40 x 40 виж Описание на стоките С висока производителност при почистване на превозни средства, също така работи перфектно и в домашни условия.Не представлява опасност за вашия автомобил и да изсъхва бързо.Това е кърпата за пране произведени от висококачествени материали от микрофибър, който се абсорбира много повече от сапун и вода, отколкото други почистващи препарати.Може ефективно да улови и задържи, не отделя частици във въздуха.В него няма да остане ворсинок, надраскване или на резба. - Може ефективно да улови и задържи, не отделя частици във въздуха. двупластова адсорбция на вода. - Сигурно за бои и други деликатни повърхности, като например автомобил, камион, мотор, лодка, къщата или колата и т.Тази сверхтолстая и сверхвпитывающая плат е проста и удобна за използване.Не представлява опасност за вашия автомобил и да изсъхва бързо.Списък на опаковки 2 x Кърпи / хавлии Особености - Материал : Влакно.Сигурно за бои и други деликатни повърхности, като например автомобил, камион, мотор, лодка, къщата или колата и т.

Клиентите също го харесват..