• Ново
BETTKEN Летящ люлка За помещения със завъртане на 360 °, Трайно Нейлоновое Практично Обзавеждане, Люлки за Децата, Универсален Хамак за Йога, Спортни ленти за фитнес (Цвя
zoom_in

BETTKEN Летящ люлка За помещения със завъртане на 360 °, Трайно Нейлоновое Практично Обзавеждане, Люлки за Децата, Универсален Хамак за Йога, Спортни ленти за фитнес (Цвят: синьо размер: 150x280 см)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Този мек на допир, ярка коприна пуснат на красотата в своята практика, а също така ще улесни преминаването от поза за позаПратката включва : 1x хамак (с необходими аксесоари. ★ Здрав и издръжлив : Нашите вътрешни люлка издръжливи и трайни и могат да се настанят деца с тегло до 110 кг. Малките деца трябва да го използват под наблюдението и с помощта на възрастни). Избягвайте места, където има чакъл, клони и други остри твърди предмети. ★ За СПЕЦИАЛНИ нужди : Идеални люлка за прегръдки, предназначени за деца и юноши с нарушения в сензорната преработка, Аспергер синдром, ХИПЕРАКТИВНОСТ или с аутистическим спектър. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Този продукт не е рефракторни кърпа, моля, стойте далеч от източник на огън. ★ За СПЕЦИАЛНИ нужди : Идеални люлка за прегръдки, предназначени за деца и юноши с нарушения в сензорната преработка, Аспергер синдром, ХИПЕРАКТИВНОСТ или с аутистическим спектър. не е нужно да се притеснявате за безопасността на децата. ★ височина, може да бъде предмет : всички люлки могат да бъдат инсталирани в рамките на няколко минути в закрито / на открито. Окачен котва за хамак за йога трябва да бъде здрав, подвешиваться нагоре краката си с височината на първия етаж, не повече от 30 см, за да се избегнат наранявания при случайно падане.Терапия на люлка, укрепва мускулите на главата, на шията и на мозъчната кора, което подобрява физическата активност, като например ходене и бягане; Терапия в хамак значително подобрява координацията, баланса, осъзнаване на тялото и концентрацията на детето. ★ Здрав и издръжлив : Нашите вътрешни люлка издръжливи и трайни и могат да се настанят деца с тегло до 110 кг. ★ височина, може да бъде предмет : всички люлки могат да бъдат инсталирани в рамките на няколко минути в закрито / на открито. Малките деца трябва да го използват под наблюдението и с помощта на възрастни). пълнители могат лесно да се регулират на височина -улесняват подвешивание за деца.(Възраст : 3~10 години.★ МЕК КАДИФЕН МАТЕРИАЛ - висококачествен трикотаж, леко еластичен с височина, умерено еластични по ширина. ★ СВЕРНИТЕСЬ В ПАШКУЛ И се ОТПУСНЕТЕ – само на 5 минути полет в хамак на ден ще ви донесе удоволствие и облекчаване на кашлицата от болки в гърба!Насладете се на въздушно пилатес, антигравитационной йога, инверсионной терапия, декомпрессией на гръбначния стълб или сензорна bobble терапия, без да излизате от дома си!.

Клиентите също го харесват..