• Ново
AGGJ Сензорен Люлеенето в Хамак за терапия на закрито за деца с Аутизъм, ХИПЕРАКТИВНОСТ, Синдром на Аспергер Отлична интеграция В Пакет Свързващ Кабел, Удлинительный
zoom_in

AGGJ Сензорен Люлеенето в Хамак за терапия на закрито за деца с Аутизъм, ХИПЕРАКТИВНОСТ, Синдром на Аспергер Отлична интеграция В Пакет Свързващ Кабел, Удлинительный каишка, Стоманен катинар (Цвят: Черный2, Размер:

BGN 13.72

Брой продукти
check Налично

) Забележка : 1 Окачен котва за хамак за йога трябва да бъде здрав, подвешиваться нагоре краката си с височината на първия етаж, не повече от 30 см, за да се избегнат наранявания при случайно падане. ★ За СПЕЦИАЛНИ нужди : Идеални люлка за прегръдки, предназначени за деца и юноши с нарушения в сензорната преработка, Аспергер синдром, ХИПЕРАКТИВНОСТ или с аутистическим спектър. Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см (0,4-1,18 инча) от ръчно измерване и малко отклонение цветове за различни настройки на дисплея. ★ височина, може да бъде предмет : всички люлки могат да бъдат инсталирани в рамките на няколко минути в закрито / на открито. пълнители могат лесно да се регулират на височина -улесняват подвешивание за деца.Материал : найлон Размер : 100x280 см, 150x280 см нето Тегло : около 410 гр, 530 грама Натоварване : 180 кг Възраст : за деца от 3 до 15 години Дължина на рока : регулируем (чрез обвързване) Характеристики : Проектирани за хора със специфични потребности, тези чувствителни на допир люлки ви осигуряват усещане за защита и блокират ненужно сензорно въздействие. ★ СВЕРНИТЕСЬ В ПАШКУЛ И се ОТПУСНЕТЕ – само на 5 минути полет в хамак на ден ще ви донесе удоволствие и облекчаване на кашлицата от болки в гърба!Насладете се на въздушно пилатес, антигравитационной йога, инверсионной терапия, декомпрессией на гръбначния стълб или сензорна bobble терапия, без да излизате от дома си!.Този мек на допир, ярка коприна пуснат на красотата в своята практика, а също така ще улесни преминаването от поза за поза. Избягвайте места, където има чакъл, клони и други остри твърди предмети. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Клиентите също го харесват..