• Ново
Люлка за терапия на закрито AGGJ Premium Aerial Silks Equipment за деца със синдром на Аспергер и сензорна интеграция, Детски Еластичен хамак (Цвят: Червен, размер: 150x280 см)
zoom_in

Люлка за терапия на закрито AGGJ Premium Aerial Silks Equipment за деца със синдром на Аспергер и сензорна интеграция, Детски Еластичен хамак (Цвят: Червен, размер: 150x280 см)

BGN 30.15

Брой продукти
check Налично

★ За СПЕЦИАЛНИ нужди : Идеални люлка за прегръдки, предназначени за деца и юноши с нарушения в сензорната преработка, Аспергер синдром, ХИПЕРАКТИВНОСТ или с аутистическим спектърТози мек на допир, ярка коприна пуснат на красотата в своята практика, а също така ще улесни преминаването от поза за поза. ★ височина, може да бъде предмет : всички люлки могат да бъдат инсталирани в рамките на няколко минути в закрито / на открито. Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см (0,4-1,18 инча) от ръчно измерване и малко отклонение цветове за различни настройки на дисплея.Този мек на допир, ярка коприна пуснат на красотата в своята практика, а също така ще улесни преминаването от поза за поза. пълнители могат лесно да се регулират на височина -улесняват подвешивание за деца. ★ СВЕРНИТЕСЬ В ПАШКУЛ И се ОТПУСНЕТЕ – само на 5 минути полет в хамак на ден ще ви донесе удоволствие и облекчаване на кашлицата от болки в гърба!Насладете се на въздушно пилатес, антигравитационной йога, инверсионной терапия, декомпрессией на гръбначния стълб или сензорна bobble терапия, без да излизате от дома си!. ★ Здрав и издръжлив : Нашите вътрешни люлка издръжливи и трайни и могат да се настанят деца с тегло до 110 кг. Избягвайте места, където има чакъл, клони и други остри твърди предмети. не е нужно да се притеснявате за безопасността на децата. ★ височина, може да бъде предмет : всички люлки могат да бъдат инсталирани в рамките на няколко минути в закрито / на открито. Този продукт не е рефракторни кърпа, моля, стойте далеч от източник на огън.(Възраст : 3~10 години. пълнители могат лесно да се регулират на височина -улесняват подвешивание за деца. Моля, проверете отслабена ли връзка степени хамак за йога, да не опъне ли, заради прекомерното износване преди употреба. Окачен котва за хамак за йога трябва да бъде здрав, подвешиваться нагоре краката си с височината на първия етаж, не повече от 30 см, за да се избегнат наранявания при случайно падане. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. ★ Здрав и издръжлив : Нашите вътрешни люлка издръжливи и трайни и могат да се настанят деца с тегло до 110 кг.Материал : найлон Размер : 100x280 см, 150x280 см нето Тегло : около 410 гр, 530 грама Натоварване : 180 кг Възраст : за деца от 3 до 15 години Дължина на рока : регулируем (чрез обвързване) Характеристики : Проектирани за хора със специфични потребности, тези чувствителни на допир люлки ви осигуряват усещане за защита и блокират ненужно сензорно въздействие.

Клиентите също го харесват..