• Ново
Warmstor 8 бр., Коледни Държачи за Десертно Сребро Дядо Коледа, Държач за Чинии, Нож, Вилица, Чанта за Коледната Елха, Ресторант, Хотел, Партита, на Празничния Фестивал, Ук?
zoom_in

Warmstor 8 бр., Коледни Държачи за Десертно Сребро Дядо Коледа, Държач за Чинии, Нож, Вилица, Чанта за Коледната Елха, Ресторант, Хотел, Партита, на Празничния Фестивал, Украса на Празнична Маса

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

? Съдържание на опаковката : ⛄ Много сладък и празнична титуляр за готвене на Дядо Коледа от 8 опаковки (4 * палто Дядо Коледа + 4 * гащите на Дядо Коледа) ⛄УДОБНО : Тези поставки за съдове за готвене на Дядо Коледа от 8 теми празнични цветове, с малки размери и ниско тегло са много удобни за използване и като украса на масата за вечеря, тъй като нож и вилица лесно се побират в джоба. ⛄ ФУНКЦИОНАЛНОСТ : Освен коледното съдове, тя също е много подходящ за украса на коледни елхи и други декоративни места, като декорация за коледната елха, аксесоари за огради или украса на градината, виси или го закрепете на дървото, дори облицовам малък подарък, например, бонбони, обеци или колие, за вашите приятели и семейство, или да се използва за покриване на винена бутилка и т.В панталони и палто на Дядо Коледа лесно ще се поберат нож, вилица и десерт лъжица. ⛄Употреба : Просто отворете пакети, поставете в тях нож-вилица и лъжица, след което да украсите масата за хранене.Подходящ за коледното ястия, коледната елха, на притежателя на прибори за хранене, хотел, сватбен банкет, вечеря, срещи, тържества, церемонии, семейна масата за вечеря, забавна коледно парти, на новата парти, карнавал, housewarming, честване на празника, абитуриентски бал, костюмированной парти, тематични партита, рожден ден и т.⛄Сигурен : Изработен е от памучен плат, без миризма и е нетоксичен, безопасен за употреба и лесно да се изтрият. ⛄ ПРИЛОЖЕНИЕ : Украсете своите прибори за хранене тези очарователни притежателите на Дядо Коледа, които могат лесно да се създаде атмосфера, празнични партита. ⛄ ФУНКЦИОНАЛНОСТ : Освен коледното съдове, тя също е много подходящ за украса на коледни елхи и други декоративни места, като декорация за коледната елха, аксесоари за огради или украса на градината, виси или го закрепете на дървото, дори облицовам малък подарък, например, бонбони, обеци или колие, за вашите приятели и семейство, или да се използва за покриване на винена бутилка и т. ⛄УДОБНО : Тези поставки за съдове за готвене на Дядо Коледа празнични цветове, малък по размер и леки, им е много удобно да се използват като украса на масата за вечеря, тъй като нож и вилица лесно се побират в джоба.Всеки също така има шнур за окачване.

Клиентите също го харесват..