• Ново
Държач за Сешоар Мързелив Титуляр за Коса Държач за Сешоар Държач за Сешоар Стойка Държач За Сешоар Държач за Сешоар (бяло с цветя)
zoom_in

Държач за Сешоар Мързелив Титуляр за Коса Държач за Сешоар Държач за Сешоар Стойка Държач За Сешоар Държач за Сешоар (бяло с цветя)

BGN 15.82

Брой продукти
check Налично

Този държач за сешоар лесно се поддава на корозия поддържа повечето фенов различни видове и размери.Благодарим ви за разбирането. Широка гама от приложения : вие не можете да го използвате сами, можете да го използвате едновременно за чесане на козината на вашия домашен любимец.Широка гама от приложения : Вие не можете да го използвате сами, можете да го използвате едновременно за чесане на козината на вашия домашен любимец.Сверхпрочное основание : Лесен монтаж на държач за сешоар могат да издържат теглото на сешоара, можете да го използвате с доверие.Регулируемо : може да се регулира с помощта на выдвижного прът, регулиране на удобен за духаше косата при деца или домашни любимци.Списък на пакетите : 1x База за съхранение 1 x задържане рама от неръждаема стомана или 1x База за съхранение 1 x задържане рама от неръждаема стомана, 1 x цвете Забележка : Моля се допуска грешката да се дължи на ръчно измерване. Регулируемо : може да се регулира с помощта на выдвижного прът, регулиране на удобен за духаше косата при деца или домашни любимци.Държач за сешоар, предназначени за създаване на красиви и елегантни прически, което спестява време. 7 см / 2,8 инча Материал : ABS, неръждаема стомана. 72 см / 28,3 инча Ширина на дъното : прибл. Освободете ръцете : държач за сешоар, предназначени за създаване на красиви и елегантни прически, което спестява време. Сверхпрочное основание : лесна инсталация на стена за сешоара могат да издържат теглото на сешоара, можете да го използвате с доверие.

Item Type:
Hair Dryer Holder Bracket
Maximum size:
approx. 72cm / 28.3in
Bottom width:
approx. 14.5cm / 5.7in
Accommodate blowing nozzle size:
approx. 7cm / 2.8in
Material:
ABS, stainless steel.
Package list:
1x Storage Base :
1 x stainless steel fixing frame :
either :
1x Storage Base :
1 x stainless steel fixing frame :
1 x flower :
Note:
Please allow error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Клиентите също го харесват..