• Ново
Картина за лице и тяло на Маслена основа, Голям Дълбок Тиган за грим, Паллетный Грим За артистични Партита за Halloween и Cosplay Skin Illustrator (Светло розово, един размер)
zoom_in

Картина за лице и тяло на Маслена основа, Голям Дълбок Тиган за грим, Паллетный Грим За артистични Партита за Halloween и Cosplay Skin Illustrator (Светло розово, един размер)

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Това е вашият надежден партньор за всички видове партита, сценични изяви, грим за фестивални празници, cosplay, детски душове, корпоративни събития, бизнес, пре стенописи на корема, грим за Хелоуин и така нататъкТе могат да бъдат лесно растушевывать заедно За получаване на най-разнообразни ефекти, в зависимост от използвания брой.★ Водоустойчив и дълготраен ефект. ★ Използвайте малко лосион Преди да се приложи, за да се Избегне повечето петна. ★ Голям Дълбок Тиган ★ Повече няма нужда от Допълнително Бяло / черно Клоуне. ★ Използвайте малко лосион Преди да се приложи, за да се Избегне повечето петна. ★ Водоустойчив и дълготраен ефект. ★ Подходящ за всички типове кожа.Разтворим във вода състав Ще продължи Дълго и винаги ще Запази цвета си. ★ Подходящ за всички типове кожа.Той е изключително подходящ за всички видове рисуване на лице и тяло, като например работа на линии, нанасяне на основа, перушина избирателните и наслоение. ★ Лесно Да Се Направи .★ Благодарение на своето изкуство, можете да се смесват цветове, създавайки различни нюанси и създаване на уникален дизайн за вашата кожа.Картина за лице и тяло на маслена основа Голяма палитра за грим дълбок цвят за артистични партита за Halloween и cosplay Илюстратор на кожата Картина за лице и тяло на маслена основа голяма палитра за грим дълбок цвят за артистични партита за Halloween и КосплеяМатериал : Цвят : както е показано на снимката (от разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета.★ Благодарение на своето изкуство, можете да се смесват цветове, създавайки различни нюанси и създаване на уникален дизайн за вашата кожа. ★ Лесно Да Се Направи .Разтворим във вода състав Ще продължи Дълго и винаги ще Запази цвета си.Това е вашият надежден партньор за всички видове партита, сценични изяви, грим за фестивални празници, cosplay, детски душове, корпоративни събития, бизнес, пре стенописи на корема, грим за Хелоуин и така нататък.Тъй като за изсушаване е необходимо повече време, така че Ние Препоръчваме да Използвате малко Закрепляющей на прах И леко избършете водоустойчиви покрития средство за отстраняване на грим.

Клиентите също го харесват..