• Ново
MEICOLY 3 бр. Черна Пръчка за спорт, Лесно Окрашиваемая Черна Пръчка за очите, Спортна Боя за лице за бейзбол, Софтбол, Футбол лакросса, Удерживающая Цвета на Устните и Р?
zoom_in

MEICOLY 3 бр. Черна Пръчка за спорт, Лесно Окрашиваемая Черна Пръчка за очите, Спортна Боя за лице за бейзбол, Софтбол, Футбол лакросса, Удерживающая Цвета на Устните и Раскрашивающая лице, Черна Пръчка за спортисти

BGN 3.73

Брой продукти
check Налично

Лесен бейзболен топката eye black, безтегловен и преносим, удобен за носене по време на игритеТегло на опаковката : 0,75 грама.Лесно се оцвети : Тази черна пръчка за очите е с висока пигментация, добре лежи, много гладка, лесно да се боядиса, когато се прилага. черни стика за спорт, могат да се използват много пъти и отговарят на вашите нужди по време на спорт, страхотна футболна стика за спортисти. ? Софтбол с голям капацитет BLACK EYE : 3 бр.Лесно се нанася и отстранява : Пръчка black eyeblack лесен за употреба, се прилагат директно под очите. ? ЛЕСНО да се боядиса И да е здрава : Тази черна пръчка за очи с висока пигментация, че е лесно да се боядиса, когато се прилага, лесно задържа цвят и не избледнява, работи добре в продължение на дълго време, докато тренирате.Забележка : Ние препоръчваме, преди да нанесете направим един малък тест на кожата, на пластира, тъй като кожата при всички е различно.Мека и безопасна формула, нетоксична и гипоаллергенна, не дразни кожата около очите е идеалната спортна боя за лице за спортисти, също така е безопасен за деца и юноши.Добра пръчка за рисуване на лице : Добро покритие за рисуване на лицето, лесно растушевывается, добре покрива и се разпределя, съхранява цялата ден, идеален за грим за Хелоуин.Боя за лице и тяло на Хелоуин : Черна пръчка за очите също се използва като боя за лице SFX грим за Хелоуин, отличен за cosplay-грим.Черна пръчка за очите голям капацитет за спорт,.Приятна текстура eye black softball, лесно се отмиват с вода и сапун, като не запушва порите.Многофункционална черно око, който се използва за бейзбол, софтбол, футбол, лакросса, мала лига, висша лига, хокей игри, снимане на екстремни спортове и други по-спортни събития, предпазва очите от distractive ярка светлина, помага за намаляване на отблясъците на светлината. Можете да изберете 3ШТ eyeblack stick, който може да се използва много пъти, идеален за игрални дни.Състав : Минерално масло, минерални мазнини, черен восък, микрокристаллический восък, пчелен восък, слюда, оцветяване на прах.Водоустойчив и защитен от пот : Водоустойчива и е защитена от пот, текстура, цвят лесно да избледняват с нашия футбол eyeblack, цветът се задържа и не размазывается когато спортувате, идеален eyeblack за един спортист.

Клиентите също го харесват..