• Ново
Зелената Боя за лице, Крем Пръчици за смазване, Зелена, Черна Пръчка за очите, Непромокаемая Водоустойчив за спорт, Зелена Пръчка за нанасяне на боя върху тялото за ?
zoom_in

Зелената Боя за лице, Крем Пръчици за смазване, Зелена, Черна Пръчка за очите, Непромокаемая Водоустойчив за спорт, Зелена Пръчка за нанасяне на боя върху тялото за грим Трупове Bride Хелоуин SFX Sally, Зелен

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Зелената боя за лице, Крем пръчици за смазване, Зелена, черна пръчка за очите, Непромокаемая за спорт, Зелена пръчка за нанасяне на боя върху тялото за грим Трупове Bride Хелоуин SFX Sally, зелен.Подходящ за модерните абитуриентски балове, партита, клубове, фотосесии, готов, вампири, клоуни, мимове, зомбита, дизайн супергерои, костюми на Хелоуин и т. 【Имайте предвид високата пигментация : Както във всички козметични средства, ние препоръчваме преди да направим един малък тест на кожата, тъй като кожата при всички е различно.Боя за лице има въртящ се дизайн, лесен, удобен за переноске и лесно се нанася.Може да отнеме известно време за изсушаване, силно препоръчително е да се използват прозрачни затвердевающий прах или затвердевающий спрей, им е лесно за носене. 【Широки поводи】 Пръчка за класическа боя за тяло с високо съдържание на пигмент може да се използва за лице и тяло.【Професионална боя за лице】 Боя за лице има водостойкую формула на маслена основа и е подходящ за нанасяне върху цялото тяло, лесно се нанася с четка, понжиком или пръст. 【Изберете това, което искате】 Onlyesh предлага 6 различни цветове бои за лице и тяло, всички цветове са ярки и пигментирани и да остане за целия ден.

Клиентите също го харесват..