• Ново
Под лампа С часовник, Скандинавски Творчество, Модерна Минималистичная Спалня, Кабинет, Детска Стая, Модел Стаен, под лампа, Лампи (Цвят: B)
zoom_in

Под лампа С часовник, Скандинавски Творчество, Модерна Минималистичная Спалня, Кабинет, Детска Стая, Модел Стаен, под лампа, Лампи (Цвят: B)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Желязо корпуса на лампата, сигурен и издръжлив Тъй като продуктът се измерва ръчно, са възможни незначителни грешка, моля обърнете се към самия продукт.Аз съм много се радвам да ви и ви желая приятно пазаруване.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.★ Други детайли : все още имаме настолни лампи, стенни лампи, плафониери, полилеи и т.★ Сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас по имейл, и ние ще решим им за вас. Стъклена лампа, мек и удобен светлина, предпазва очите.Предпазни мерки : След получаване на стоката, моля, проверете стока.Ние ще се радваме да ви помогнем. Непременно изключвайте захранването преди да инсталирате, ремонт и почистване. Хардуерни материали, устойчивост на корозия, дълъг експлоатационен живот. Яркостта на осветителното тяло е много субективно и обикновено зависи от мощността на източника на светлина.На долния дисплей осигурява място за съхранение, за да не се претрупва горната повърхност на плотове cherry. Място на действие : хол, спалня, кабинет, подобрения на дома, и т.Led този красив на външен вид - чудесен начин да спестите място в хола, семейната стая или спалнята., са Добре дошли по поръчка.Тази грешка може да бъде причинено от различни измервателни инструменти за 1-2 виж ★ Гаранция за качество : Ако продуктът е повреден по време на превоза, ние носим отговорност за замяна на аксесоари.

Клиентите също го харесват..