• Ново
MEHOFOND 7x5ft Барбекю Момиче Детски Душ Снимка Фон Деревенское Дърво, Розово-Бяла Решетка С Цветен Модел Момиче Принцеса Празнична Торта Маса Банер Декор Снимка Фон Под?
zoom_in

MEHOFOND 7x5ft Барбекю Момиче Детски Душ Снимка Фон Деревенское Дърво, Розово-Бяла Решетка С Цветен Модел Момиче Принцеса Празнична Торта Маса Банер Декор Снимка Фон Подпори

BGN 8.39

Брой продукти
check Налично

Услуга : Изготвяне по поръчка в размери и снимки, бърза доставка, по всички въпроси се свържете с нас по всяко времеРазмер : 7 фута до 5 фута (ширина 2. Размер : 7x5 фута (2. Основната снимка на продукта е предназначен за показване на ефекта, поставка за фон в комплекта не е включен 2.Материал : Професионална кърпа за фотография (тънък винил, без джобове, с високо качество, ярки цветове и е много прозрачна. ◆ Моля, обърнете внимание : 1.Моля, просто ни изпратете съобщение.Характеристика : Доставя се в сгънат вид, лесно се пренася, смачивается вода, лесно се съдържа в чистотата; висока резолюция, силни ставни; ниско тегло.Работа : можете да Го използвате като тапет, завеса, покривки, декорации и така нататък. ◆ За гънките : За облекчаване на транспорта и опаковането на този фон за снимки ще бъде изградена, преди да го изпратите, това ще доведе до образуване на гънки.Работа : можете да Го използвате като тапет, завеса, покривки, декорации и така нататък.Характеристика : Доставя се в сгънат вид, лесно се пренася, смачивается вода, лесно се съдържа в чистотата; висока резолюция, силни ставни; ниско тегло.Ако имате нужда от голям размер, ние също можем да подкрепят персонализирани фон за настройки.Фонове за сватби, деца, партита по повод рождения ден, на детската душа, за възрастните хора или фотобудок и т. Услуги : Изработка по поръчка в размери и снимки, бърза доставка, по всички въпроси се свържете с нас по всяко време.

Клиентите също го харесват..