• Ново
4шт Домакински Детска Безопасност Система Стопор Детски Пръсти на Ръцете Протектор Охрана за Сигурност на Система за Заключване на вратите на Въртене на Вратата П?
zoom_in

4шт Домакински Детска Безопасност Система Стопор Детски Пръсти на Ръцете Протектор Охрана за Сигурност на Система за Заключване на вратите на Въртене на Вратата Пантите се Стяга за Врата Аксесоар

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

3 инча Осъществяване Списък : 4 x Врата се стяга Забележка : 1Предотвратяване на наранявания : Помощ за налягане, което се случва в процеса на разумен затваряне на вратите, за да се предотвратят наранявания на ръцете. Моля, обърнете внимание, че този продукт е подходящ за деца на възраст от 0 до 6 години.Вратата аксесоар : Той е с висока степен на гъвкавост и тънък качество на изработка и подходящ за врати с шевове по 9 mm. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, материал PP : Той е изработен от висококачествен материал PP за осигуряване на добра надеждност и стабилност.Подходящи за врати с вратата шев по 9 mm.Благодарим ви за разбирането.Предимства : Дизайн на външния вид на малък и изискан, че може ефективно да предотврати притискане на детето вратата шев. Удобен за използване : Дизайн за съхранение, снабдена с кука за съхранение, може да бъде подвешена, когато не се използва, е много лесна и удобна. Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип изделия : Врати защитен накрайник Материал : PP Приложение : Подходяща за врати с вратата шев повече от 9 мм, Тегло : прибл.Предимства : Дизайн на външния вид на малък и изискан, че може ефективно да предотврати притискане на детето вратата шев.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Door Safety Stopper
Material:
PP
Application:
Suitable for doors with a door seam greater than 9mm
Weight:
Approx. 94g / 3.3oz
Length:
Approx. 8.5cm / 3.3in
Package List:
4 x Door Pinch:
Note:
1.Note that this product is suitable for babies aged 0 to 6. If it is damaged, please replace it in time. It is suitable for doors with a door seam greater than 9mm.:
2.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
3.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Клиентите също го харесват..