• Ново
Детска слушалки Elecom HS-GM02STBK, Съвместима с PS5, PS4, Switch, 4 полюс, 0,1 инча (3,5 mm), Регулиране силата на звука, Изключване на звука, Гъвкава ръкохватка, За двете уши, Удлинитель?
zoom_in

Детска слушалки Elecom HS-GM02STBK, Съвместима с PS5, PS4, Switch, 4 полюс, 0,1 инча (3,5 mm), Регулиране силата на звука, Изключване на звука, Гъвкава ръкохватка, За двете уши, Удлинительный кабел с дължина 4,9 фута

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

■ Микрофон представлява гъвкав лост, който могат да се регулират в подходящо положение ■ Той идва с удлинительным кабел с дължина 4,9 фута (1,5 м), който е удобен за свързване на игрова конзола в отдалечено място, например в режим на телевизора NINTENDO SWITCH (TM).Това е двойка режийни геймърски слушалки, с помощта на които можете да се съсредоточи върху играта си.Лек калъф за слушалки е с тегло около 4,6 oz (133 g), за да можете комфортно да се играе играта си в продължение на дълго време. ■ Снабден с 4-полюсным мини-приставка адаптер с диаметър 0,14 инча (3,5 mm), просто го свържете с основание терминал, и можете да го използвате веднага. ■ Ние се грижим за опазването на околната среда и снижаем тегло пластмасови опаковъчни контейнери с повече от 20% в сравнение с нашите вътрешни стандарти.Използва магнити с висока магнитна сила, възпроизвежда динамичен, ясен бас. ■ Този продукт отговаря на повече от един от нашите стандарти за екологична сертификация и има знак "МИСЛИ ЗА ЕКОЛОГИЯТА".Използва магнити с висока магнитна сила, възпроизвежда динамичен, ясен бас.5 инча (190 mm) (с дължина от центъра на оста на въртене до центъра на дупката микрофон) ■ Функция за изключване на микрофона : Да ■ Задвижване на микрофона : ненасочена ■ Чувствителност микрофонного влизане : -42 db ± 3 db ■ Устойчивост на микрофона : 2,2 Ком ■ честотен Обхват на микрофона : 100 Hz 10000 Hz ■ Гаранция : 1 година ■ Аксесоари : Удлинительный кабел (дължина около 1,5 м) 【Описание】 ■ Детска слушалки се побира в двете уши, което ви позволява да се съсредоточи върху играта. ■ Външен вид с устойчиви засаждане, който не се уморява дори след продължителна употреба.), Play Station (R) 4/5, NINTENDO SWITCH (TM) Lite * Не е гарантирано да работи с всички устройства.Технически характеристики : ■ Съвместими модели : Телефони, таблети, компютри с 4-полюсным мини-жак диаметър 3,5 мм (стандарт CTIA), съвместима с смартфони, планшетами, компютри (Windows Chromebook, Android, i Phone, i Pad и т. ■ Той разполага с контролер, който ви позволява да регулирате силата на звука и за включване и изключване на микрофона. 0570-084-465 ФАКС : 0570-050-012 Време на приемането / 10 : 00 - 19 : 00 24/7. ■ Изработен от тъканта на кабела, който е устойчив на спутыванию и е трайна.Оборудвани с висококачествени динамичен двигател с диаметър 40 мм, воспроизводящим мощни бас, така че можете да се насладите на спираща дъха геймплей.Този горния тип осигурява стабилна кацане и предпазва от умора дори при продължителна употреба.Този горния тип осигурява стабилна кацане и предпазва от умора дори при продължителна употреба. ■ Има лента за глава, която може лесно да се регулира с помощта на регулатора. ■ Лесен тип слушалки - около 4,6 oz (133 g), така че можете да играете комфортно в игра дори и в продължение на дълъг период от време.

Клиентите също го харесват..