• Ново
DMUNIZ Закачалка За Кърпи, Държач за Кърпи с Матирано Кърпа Двойна Греда Стенни От Неръждаема Стомана, 2 Бара Закачалка За Баня, Тоалетни Принадлежности Закачалка за Х?
zoom_in

DMUNIZ Закачалка За Кърпи, Държач за Кърпи с Матирано Кърпа Двойна Греда Стенни От Неръждаема Стомана, 2 Бара Закачалка За Баня, Тоалетни Принадлежности Закачалка за Хавлии / 60 см

BGN 26.78

Брой продукти
check Налично

Той е много подходящ за влажна средаЗакачалка за кърпи Youyouxi [И здрава конструкция] : Изработени от здрав материал е от неръждаема стомана, което позволява използването на тази закачалка за кърпи в продължение на дълго време без да се повреди.Дръжте чисти чаршафи. [Удобен стилен дизайн] : Стенни закачалка за кърпи е удобен и стилен дизайн, материал Mjmj е метална текстура. [Лесен монтаж] : Модерните стенни рафтове включват комплект за монтаж на оборудване.Ако Имате някакви въпроси относно даден продукт, моля свържете се с нас и ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.Това е идеален вариант за Вас. [Удовлетвореност гаранция] : Ако се сблъскате с някакви проблеми, които не ви устройват, моля, веднага се свържете с нас, нашият приятелски екип за обслужване на клиенти положи всички усилия, за да върнем усмивката на вашето лице. [Дизайн на стенен монтаж осигурява повече място за съхранение] : Дизайнът на рафтовете за кърпите в банята позволява максимално ефективно използване на по-малко пространство за кърпи Stomore.Представете Чудесно място за Вашите Кърпи.Купи с увереност.Когато Кърпата не Изсушава правилно, тя се превръща в Хранителна среда за Нечисти Вещества, че изобщо не е Благоприятна за Околната среда.

Клиентите също го харесват..