• Ново
Комплекти Чаршафи за масаж на масата от памук Премиум-клас ZHUAN, Пола за Масаж на масата, бутер за Европейската красота, Салонные Покривки за легло За масаж на тялото
zoom_in

Комплекти Чаршафи за масаж на масата от памук Премиум-клас ZHUAN, Пола за Масаж на масата, бутер за Европейската красота, Салонные Покривки за легло За масаж на тялото -Кафяв 180x60 см (71x24 инча)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Това е по-издръжлив в сравнение с конвенционалните материали ☞ Нестандартен размер подходящ за кръгли глави/квадратни глави/ трапецовидна глава. ☞Висококачествено Влакно100 % Полиестер изработен от мека полиестерни влакна, така че да не избледняват и не се свие Дори при ежедневна употреба.Всички масла, спа инструменти и други често използвани продукти може да се скрие под полата на масата.Просто изпиране и подсушете Го с ниска или средна температура.Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.Това е по-издръжлив в сравнение с конвенционалните материали. ☞Висококачествено Влакно100 % Полиестер изработен от мека полиестерни влакна, така че да не избледняват и не се свие Дори при ежедневна употреба. ☞Комплект луксозен спа бельо красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра, са идеални за комерсиална употреба.Ние можем да персонализирате за вас, без тази дупка, за дупка за лице.Одеало голям и достатъчно дебели, за да се запази конфиденциалността на клиентите и температурата на тялото. ☞ Гаранция за сервизно обслужване ние сме тук, за да се уверите, че получавате най-доброто обслужване на клиенти и на 100% доволни от покупката си. придайте на Своя клиент професионален и луксозен външен вид.☞Комплект луксозен спа бельо красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра, са идеални за комерсиална употреба.Представлява Перфектна Комбинация от функционалност и привлекателен външен вид. ☞Функционален комплект спално бельо за масажна кушетка чаршаф-полата е толкова добър, че позволява скриване на всички неща под масажен маса, което прави вашия спа център чисти и спретнати и спестява място. ☞Функционален комплект спално бельо за масажна кушетка чаршаф-полата е толкова добър, че позволява скриване на всички неща под масажен маса, което прави вашия спа център чисти и спретнати и спестява място. ☞ Гаранция за сервизно обслужване ние сме тук, за да се уверите, че получавате най-доброто обслужване на клиенти и на 100% доволни от покупката си.

Клиентите също го харесват..