• Ново
Zhuan Фланелевая Чаршаф За легло, Масажни Одеяла, Комплекти с Чаршафи За Масаж на масата, Бархатное Спално Бельо за красота, на Европейското Покривки за салон за красо
zoom_in

Zhuan Фланелевая Чаршаф За легло, Масажни Одеяла, Комплекти с Чаршафи За Масаж на масата, Бархатное Спално Бельо за красота, на Европейското Покривки за салон за красота Висок клас-Q 185x70 см (73x28 инча)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Това е по-издръжлив в сравнение с конвенционалните материали ☞ Нестандартен размер подходящ за кръгли глави/квадратни глави/ трапецовидна глава. ☞Функционален комплект спално бельо за масажна кушетка чаршаф-полата е толкова добър, че позволява скриване на всички неща под масажен маса, което прави вашия спа център чисти и спретнати и спестява място.Всички масла, спа инструменти и други често използвани продукти може да се скрие под полата на масата. ☞Комплект луксозен спа бельо красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра, са идеални за комерсиална употреба.Ние можем да персонализирате за вас, без тази дупка, за дупка за лице.Всички масла, спа инструменти и други често използвани продукти може да се скрие под полата на масата. ☞Комплект луксозен спа бельо красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра, са идеални за комерсиална употреба.☞Висококачествено Влакно100 % Полиестер изработен от мека полиестерни влакна, така че да не избледняват и не се свие Дори при ежедневна употреба.Този комплект прагове за масаж на масата.Както вече бе споменато За Пране, лесно за измиване.Одеало голям и достатъчно дебели, за да се запази конфиденциалността на клиентите и температурата на тялото.Това е по-издръжлив в сравнение с конвенционалните материали.Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване. ☞Висококачествено Влакно100 % Полиестер изработен от мека полиестерни влакна, така че да не избледняват и не се свие Дори при ежедневна употреба. Комплект от 4 теми (чаршаф за юбочного маса, чаршаф, калъфка за възглавница и калъф за стол) Предоставя всички възможности за вашата употреба.Просто изпиране и подсушете Го с ниска или средна температура.Просто изпиране и подсушете Го с ниска или средна температура. ☞ Гаранция за сервизно обслужване ние сме тук, за да се уверите, че получавате най-доброто обслужване на клиенти и на 100% доволни от покупката си.

Клиентите също го харесват..