• Ново
Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN с отвор за лицето, Пола за Масаж Маса, Покривки за спа легла, Вградена Пола за масата за легла салон за Красота -v 60x175 см (24x69 ин
zoom_in

Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN с отвор за лицето, Пола за Масаж Маса, Покривки за спа легла, Вградена Пола за масата за легла салон за Красота -v 60x175 см (24x69 инча)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

2От вътрешната страна на завивки, произведени от 100% памук Tencel, който е Безвреден за кожата на Купувача и предпазва От Появата на алергии. ☀ Отвор за друго лице-разработено с дупка за дишане върху лицето си и странично джоб за мобилен телефон. Комплект от 4 теми (чаршаф за юбочного маса, чаршаф, калъфка за възглавница и калъф за стол) предоставя всички възможности за вашата употреба. ☀ Защита от избледняване и устойчивост на износване-този набор от спа-чаршаф не избледняват и не се свие дори при ежедневна употреба, не е деформиран и не се навива. ☀Подходящ за стандартни маси - Подходящи за почти всички масажното легло с квадратни ъгли. ☀ Отвор за друго лице-разработено с дупка за дишане върху лицето си и странично джоб за мобилен телефон. ☀ Луксозен спа комплект - Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра. ☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място.Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата. ☀Подходящ за стандартни маси - Подходящи за почти всички масажното легло с квадратни ъгли.Позволете на Вашите Клиенти винаги се Насладите на Този Удобен Опит. ☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място.Открийте за себе си вики.Завесата също може да се използва самостоятелно Като Плоска кърпи. ☀ Луксозен спа комплект - Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра.☀ Защита от избледняване и устойчивост на износване-този набор от спа-чаршаф не избледняват и не се свие дори при ежедневна употреба, не е деформиран и не се навива.

Клиентите също го харесват..