• Ново
ZHUAN Обикновена Комплекти Чаршафи за Масаж на масата, Козметично Масажно Покривка за легло с отвор за дишане на лицето, Чаршаф за Поли, Памучни Покривки за легло с Ст?
zoom_in

ZHUAN Обикновена Комплекти Чаршафи за Масаж на масата, Козметично Масажно Покривка за легло с отвор за дишане на лицето, Чаршаф за Поли, Памучни Покривки за легло с Стеганым Одеяло-D 60x180 см. (24x71 инч)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата придайте на Своя клиент професионален и луксозен външен вид.Както вече бе споменато За Пране, лесно за измиване. ☞Функционален комплект спално бельо за масажна кушетка Чаршаф-полата е Толкова добър, че позволява скриване на всички неща под масажен маса, което прави вашия спа център чисти и спретнати и спестява място. ☞Комплект луксозен спа бельо красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра, са идеални за комерсиална употреба.Представлява Перфектна Комбинация от функционалност и привлекателен външен вид. ☞Машинно пране - За разлика от памук, микрофибър не експандиран.Одеало Голям и достатъчно дебели, за да се запази конфиденциалността на Клиентите и температурата на тялото.☞Висококачествено Влакно100 % Полиестер изработен от мека полиестерни влакна, така че да не избледняват и не се свие Дори при ежедневна употреба.Този комплект прагове за масаж на масата.Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.Просто изпиране и подсушете Го с ниска или средна температура.Ъпгрейд Вашия масажна маса С помощта на този комплект прагове за масаж на масата.

Клиентите също го харесват..