• Ново
Калъфи за автомобилни седалки JOJOBAY за Dodge Ram Пълен комплект, подходящи за пикап Ram 2009-2023 1500/2500/3500, на екипажа, на обикновения, квадроцикла, Мега Кабината, Непромокаеми ?
zoom_in

Калъфи за автомобилни седалки JOJOBAY за Dodge Ram Пълен комплект, подходящи за пикап Ram 2009-2023 1500/2500/3500, на екипажа, на обикновения, квадроцикла, Мега Кабината, Непромокаеми Калъфи за седалки от изкуствена

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Няма нужда да се тревожи за проблема с резервни части за обслужване на този продуктАко сте получили дефектную продукти или ви липсва оборудване, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предоставим безплатно услугата смяна на аксесоари без да се налага връщане на оригиналната опаковка.Отговор : Ние се фокусираме върху дизайна и производството на висококачествени възглавници и седалките. ? Гаранция на продуктите - Ние носим отговорност за качеството на нашите продукти.? , Предназначени за пикапи, Dodge Ram - Този калъф за автомобилни седалки, предназначени за пикапи, ram 2009-2022 1500/2500/3500, класически кабина, в пилотската кабина на екипажа, обикновена кабина, квадроцикла, мега кабината.Ние имаме професионален база данни за автомобили, които да отговарят на нуждите на офлайн - и онлайн-клиенти.Долният слой е изработен от нескользящего силиконов материал.Благодарение на специален дизайн на тези седалките пикапи, не влияят върху използването на пряжек предпазни колани, въздушни възглавници, отопление на седалки и безопасността при шофиране. ? Материал премиум клас- Повърхността на своята практика автомобилната седалка, покрита с висококачествена изкуствена кожа, която е безвредна, която е здрава, мягка, водоустойчив и лесен за почистване.Лесно се инсталира, можете да го завърши след половин час след като прочетете ръководството за инсталиране пакет, инструмент, не се изисква.Вътрешният слой е изработен от дебела гъба с висока еластичност. ? Продукт от премиум-клас - В нашия възглавница за автомобилни седалки използва най-новата технология 3 D бродерия, благодарение на които седалките изглеждат много елегантно, красиво и луксозно.

Клиентите също го харесват..