• Ново
Защитен калъф за столче за кола за кучета на задната седалка -Водоустойчив калъф за задна седалка за деца и домашни любимци, Съвместим с задната седалка е за средни?
zoom_in

Защитен калъф за столче за кола за кучета на задната седалка -Водоустойчив калъф за задна седалка за деца и домашни любимци, Съвместим с задната седалка е за средния колан на автомобила и на подлакътник, подходящ за

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

- Водоустойчиви и устойчиви на петна калъф за седалка предпазва автомобила от драскотини и разкъсванияРасстегните с цип на джоба, издърпайте предпазните колани и отново застегните калъф. - Лесен монтаж и почистване.Хавлиена кърпа или прахосмукачка, почистване на банята или машинно пране. Идеален за кучета, деца и транспортиране на стоки.СЪВМЕСТИМОСТ За ДЕЦА - Нашата калъф за седалка тип пейка може да се използва за деца, той е без мирис. - Универсален размер, съвместим с подлакътник - калъф за задна седалка 49 "L x 56" W е подходящ за повечето седани, бусове, камиони, джипове.Затегнете страничните ластични ленти в ъглите на седалката.Сгъваеми странични крилото напълно защита на задната седалка на вашия автомобил е приключение кучето, повече не се притеснявайте за кучешка козина, царапинах, кал върху задната седалка.Много широки отвори улесняват инсталирането на детски седалки за кола-бустера.Нескользящая субстрат, трайно закрепване на седалки, стабилни колани сигурно държат калъф на място за БЕЗОПАСНА УПОТРЕБА. - 5 точки за закрепване държат калъф на място, включително под седалката и отзад на седалката за стабилна фиксация. 1 цип за средния колан на автомобила и на подлакътник могат да бъдат използвани за 3 пътници.ЛЕСНО за ПОЧИСТВАНЕ и е установено, е Нашите калъфи за автомобилни седалки за кучета лесни за почистване кърпа или прахосмукачка, ополаскиваются вода или са изложени на машинно измиване в щадящем режим.Просто поставете калъф за седалка, на задната седалка, затегнете колани около предната облегалка за глава, след това поставете 2 закрепване в пространствата между седалките.Имате някакви въпроси, коментари или притеснения относно своята практика за столче за кола за кучета?Не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще се радваме да ви помогнем!.БЕЗОПАСНО за ВАС и ВАШЕТО куче : Дизайн на този своята практика за задната седалка, за кучета с неплъзгащи се изравняват с подплата, здрава ключалката с регулиращи се презрамки и 2 трайни закрепване на седалки гарантират, че дело няма да се плъзга, широчина-56 "x дължина 49", подходящ за спортни автомобили, камиони, джипове и микробуси. Расстегните 1 цип, за да използвате подлакътник. - 1 цип на средно подлокотнике този своята практика за кучета на задната седалка.

Клиентите също го харесват..